Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
07-04-2014 20:36

Το πρωταπριλιάτικο του Volleynews, έγινε πρόταση της Παναχαϊκής

Την πρωταπριλιά, το volleynews.gr έγραψε ένα κείμενο που έλεγε ότι υπάρχει συμφωνία για Volleyleague με 14 ομάδες. Ήταν ένα ψέμα, που σήμερα αποδείχθηκε ότι δεν απέχει πολύ από την αλήθεια. Η Παναχαϊκή, δια του εκπροσώπου της Νίκου Ρουμελιώτη έθεσε ζήτημα ματαίωσης των πλέι άουτ, παραμονής και των 12 ομάδων της Volleyleague ΟΠΑΠ και άνοδο δύο ομάδων από την Α2 ώστε το νέο πρωτάθλημα να γίνει με 14 ομάδες.
Ο Ρουμελιώτης έκανε αυτή την πρόταση, προφανώς για να προστατεύσει την ομάδα του, καθώς φοβάται ότι αν υποβιβαστεί η Παναχαϊκή, θα πάρει τον δρόμο προς τη διάλυση, αφού η διαφορά της Volleyleague από την Α2 είναι χαώδης.

3 σχόλια

  • Comment Link Milinkovic Τετάρτη, 09 Απριλίου 2014 11:01 posted by Milinkovic

    Και τώρα πρωταπριλιάτικο ακούγεται. Το βόλλεϋ αρχίζει να θυμίζει ποδόσφαιρο...
    α) Αλλαγές στη μέση της χρονιάς είναι απαράδεκτες. Δεν θα έπρεπε καν να συζητείται.
    β) Αν υποθετικά γινόταν, τότε θα έπρεπε να ανέβουν περισσότεροι από την Α2.
    γ) Ο αριθμός των ομάδων δεν βγαίνει όπως μας βολεύει, αλλά με μελέτη και σχεδιασμό για τα επόμενα χρόνια.

  • Comment Link Rossonero Τρίτη, 08 Απριλίου 2014 07:01 posted by Rossonero

    στην ελλάδα επιτέλους πρέπει να ισχύουν οι νόμοι κ να μην τους ερμηνεύουμε οπως μας βολεύει...γιατί να μην πέσει ομάδα απο την Α1?? τι λέει η προκήρυξη??οτι πρέπει να πέσουν 2 ομάδες δεν λέει ?? να πέσουν λοιπόν κ την θέση τους να την πάρουν ομάδες απο την Α2. Είναι δηλαδή πιο δίκαιο ο πρωταθλητής ( έστω του ομίλου του ) να παίζει μπαραζ για να ανέβει ( κ μπορεί κ να μην ανέβει ) απο το να μην πέσει κανένας απο την Α1?έλεος πια με τις χαιδεμένες ομάδες της Α1. τερμάτησες τελευταίος?? έπεσες...τόσο απλό...

  • Comment Link αντικειμενικός Δευτέρα, 07 Απριλίου 2014 19:54 posted by αντικειμενικός

    Kανονικά μείωση πρέπει να γίνει,όχι αύξηση.Η Ιταλία εχει 14 ομάδες με εξαπλάσιο πληθυσμό,εκτός του οτι είναι γελοίο να γίνονται αλλαγές μεσούσης της σεζόν.