Εκτυπώστε τη σελίδα
01-04-2014 14:18

Δύο διαφορετικά αθλήματα η Volleyleague και η Α1 γυναικών!

Θέλει πολύ μεγάλη τέχνη για να κάνεις τον χειρότερο δυνατό αγωνιστικό σχεδιασμό σε ένα άθλημα που προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατήσει τους οπαδούς του και να προβληθεί σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κοινό.

Το περασμένο Σάββατο η ΕΣΑΠ άλλαξε κατά τρεις ώρες την ώρα έναρξης του ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός για τη Volleyleague ώστε να μην συμπέσει με την κόντρα των «αιωνίων» στον ημιτελικό του Κυπέλλου γυναικών που ιεραρχικά είχε τον πρώτο λόγο.

Το προσεχές Σάββατο είναι γνωστό εδώ και ένα μήνα ότι στις 19.00 θα γίνουν και οι έξι αγώνες της Volleyleague. Παρόλα αυτά η ΕΟΠΕ όρισε την ίδια ώρα (19.00) και τον επαναληπτικό ημιτελικό των πλέι οφ μεταξύ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ.

Φυσικά κανείς δεν ρωτάει κανέναν, προγραμματίζει ότι γουστάρει, όποτε γουστάρει λες και η Volleyleague με την Α1 γυναικών είναι δύο διαφορετικά αθλήματα.

Έχουμε πάψει να σχολιάζουμε τις... εξελίξεις γιατί δεν τις... προλαβαίνουμε αλλά σίγουρα ο αγωνιστικός προγραμματισμός δεν χρειάζεται ούτε προϋπολογισμούς, ούτε χρήματα. Λίγο μυαλό, λίγη επικοινωνία και στοιχειώδη αντίληψη των αυτονόητων χρειάζεται. Όλα τα άλλα κυλάνε μόνα τους.

Μετά από αυτά είμαστε σίγουροι πως θα «απολαύσουμε» και τους τελικούς ανδρών και γυναικών την ίδια ώρα κι αν είναι δυνατόν στο ίδιο γήπεδο. Και εις ανώτερα...