Εκτυπώστε τη σελίδα
22-02-2014 14:16

«Θα γίνει κορυφαίο φάιναλ-4 στην Καλαμάτα» (ήχος)

Του Κώστα Ασημακόπουλου στην εφημερίδα Goal News: Αισιόδοξος πως η Καλαμάτα θα διοργανώσει το καλύτερο φάιναλ-4 Κυπέλλου βόλεϊ Ανδρών των τελευταίων ετών και μάλιστα με απόλυτη ασφάλεια είναι ο πρόεδρος της Ενωσης Πετοσφαιρισης Πελοποννήσου και Μεσσηνίας αλλά και μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ Κώστας Βλάσης. Με δηλώσεις του στον Sentra 103,3

υπεραμύνθηκε της απόφασης να ανατεθεί η διοργάνωση στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας και αποκάλυψε πως στο γυμναστήριο εδώ και λίγες ημέρες τοποθετήθηκε ταραφλέξ και άμεσα θα τοποθετηθούν πτυσσόμενες κερκίδες που θα ανεβάσουν τη χωρητικότητά του σε 2.200 θεατές. Υπενθυμίζεται πως έχουν προκριθεί στο φάιναλ-4 ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και ο Α.Ο.Κηφισιάς.

«Δεν διαφωνώ ότι είναι ένα γήπεδο παλιό, γερασμένο. Θεμελιώθηκε το 1980. Το 2004 έγιναν έργα ανακαίνισης. Εχει έξι αποδυτήρια, βοηθητικούς χώρους και αίθουσα με βάρη στο υπόγειο. Εδώ και 20 ημέρες διαθέτει τάπητα τύπου taraflex μόνο για βόλεϊ και είναι ένα από τα ελάχιστα στην Ελλάδα που έχει αυτή την πολυτέλεια».

 

Διαβάστε και ακούστε όλη τη συνέντευξη στο sentragoal.gr: ΕΔΩ

 

 

 

3 σχόλια

  • Comment Link Σωτήρης-φίλαθλος του βόλεϊ Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2014 08:25 posted by Σωτήρης-φίλαθλος του βόλεϊ

    Είναι σημαντικό να γίνει η διοργάνωση πετυχημένα και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος του βόλεϊ. Οι Καλαματιανοί αγαπούν το βόλεϊ και είμαι σίγουρος ότι θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για να είναι άριστο το final 4! Είναι καλό να γίνονται διοργανώσεις στην περιφέρεια που διψάει για μεγάλα αθλητικά γεγονότα. Μακάρι βέβαια στο μέλλον να έχουμε και διοργανώσεις σαν αυτές του Τάε κβον ντο, τότε ήταν υπέροχη η ατμόσφαιρα! Αλλά σε κάθε περίπτωση αξίζει ένα μπράβο η απόφαση και η διάθεση των Καλαματιανών να οργανώσουν το Κύπελλο. Μακάρι να πάνε όλα καλά και εξωαγωνιστικά και να μην υπάρξουν επεισόδια από χούλιγκανς, άσχετους με το βόλεϊ...

  • Comment Link Φίλος του Βόλλευ. Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2014 16:27 posted by Φίλος του Βόλλευ.

    Η αισιοδοξία της Ε.Σ.ΠΕ.Π και του Προέδρου της, ότι θα διοργανώσει το καλύτερο Φάιναλ-4 Κυπέλλου βόλεϊ Ανδρών των τελευταίων ετών, από πού προκύπτει ;
    Νομίζω, ότι είναι η Ένωση που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά δεν μπορεί να δώσει τον Πρωταθλητή Εφήβων, για την συμμετοχή του, στους τελικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και οι Αθλητές χάνουν την πιθανή μοριοδότηση για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
    Είναι γνωστό, ότι η υπόθεση πέρυσι έφθασε στο Α.Σ.Ε.Α.Δ και πανηγυρικά δικαιώθηκε το προσφεύγον Σωματείο η Ε.Α ΠΑΤΡΩΝ, η συγκεκριμένη Ένωση δεν διδάχθηκε τίποτα από την συγκεκριμένη απόφαση, ότι στις αυτονόητες λειτουργίες δεν χωρούν σκοπιμότητες και μονομέρειες.
    Φέτος επαναλαμβάνεται το ίδιο λάθος ή η ίδια σκοπιμότητα, επειδή και πάλι δεν μας είναι αρεστή η καλλίτερη Ομάδα ;
    Εξάλλου, τον τελευταίο καιρό, έχουν πληθήνει οι φωνές των Σωματείων της Ε.Σ.ΠΕ.Π, που διαμαρτύρονται για τα προβλήματα και τις δυσλειτουργίες στην ομαλή ροή της εκτέλεσης του αγωνιστικού προγράμματος.
    Είναι απλή σύμπτωση ή μήπως κάτι δεν πάει καλά με την στελέχωση και την άνθρωπο-γεωγραφία της συγκεκριμένης Ένωσης ;
    Η διαδικασία της ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗΣ, στην λειτουργία σας θα πρέπει να είναι άγνωστη λέξη ;
    Σε ότι αφορά την αθλητική διοργάνωση που έχετε αναλάβει, σας εύχομαι να έχει την μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία για την μέγιστη προβολή του Ελληνικού Βόλεϊ, αλλά οι σώφρονες διοικήσεις αποτιμούν το αποτέλεσμα ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΑ και λαμβάνουν πάντα υπόψη την γνώμη και την αξιολόγηση των συμμετεχόντων Ομάδων.
    Πριν ο αλέκτωρ λαλήσει, το να προκαταλαμβάνουμε τα γεγονότα είναι πράξη ανούσια και ανώφελη.-

  • Comment Link Τελεταρχης Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2014 15:12 posted by Τελεταρχης

    Ότι και να γίνει τελικούς κυπέλλου σας αυτούς που έγιναν το 2009 και 2010 στο Τροκαντερο (Ται-κβο-ντό) το άθλημα δεν θα ξαναδεί