1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-10-2013 18:12

«Ψαλίδι» 1000 θέσεων για το ντέρμπι στη Γλυφάδα

Όπως ενημέρωσε η ΕΣΑΠ, η Περιφέρεια Αττικής ενέκρινε την διαξαγωγή του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, αλλά με μείωση αλλά με σημαντική μείωσε των θεατών. Το παιχνίδι θα παρακολουθήσουν 1270 οπαδοί
«Η Περιφέρεια Αττικής με έγγραφο της προς την Ε.Σ.Α.Π. ενέκρινε την άδεια διεξαγωγής του αγώνα ΑΕΚ - Παναθηναϊκός για το πρωτάθλημα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ με την προϋπόθεση πως η ανώτερη χωρητικότητα θεατών θα είναι 1.270 και όχι 2.270 όπως προβλέπονταν με την αρχική αδειοδότηση. Κάτοπιν τούτου η αναμέτρηση που είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί το Σάββατο 26/10 στις 21.00 στο «Μάκης Λιούγκας» της Γλυφάδας θα διεξαχθεί κανονικά και σύμφωνα με την χωρητικότητα που προβλέπει η νέα άδεια της Περιφέρειας Αττικής», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

«Με τον κόσμο της αλλά μειωμένο κατά 1.000 άτομα θα υποδεχθεί τελικά η ΑΕΚ τον Παναθηναϊκό το Σάββατο το βράδυ (21.00) στο κλειστό της Γλυφάδας για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League. Η λύση αυτή δόθηκε σήμερα μετά από τον σάλο, που ξεσηκώθηκε χτες από την ξαφνική απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής να απαγορεύσει την παρουσία θεατών στον αγώνα.

Για να αποτραπεί το «κεκλεισμένων» χρειάστηκε ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Κωνσταντίνος Κοτσάτος να «κινήσει γη και ουρανό» και να έχει αλλεπάλληλες επαφές με τους αρμόδιους μέσα στις τελευταίες ώρες , να παρευρεθεί, δε, αυτοπροσώπως στη νέα αυτοψία, που έγινε σήμερα το πρωί στο κλειστό «Μάκης Λιούγκας» από εκπροσώπους της Επιτροπής Ελέγχου των γηπέδων της Περιφέρειας.

Μετά από αλλεπάλληλες συσκέψεις στις οποίες πήραν μέρος εκπρόσωποι της ΑΕΚ, της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και του γηπέδου, αποφασίστηκε το παιχνίδι να διεξαχθεί κανονικά, όπως είχε οριστεί αλλά με 1.270 θεατές στις εξέδρες, αντί για 2.270, που προέβλεπε η αρχική άδεια.

Δεδομένου όμως ότι ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Δ. Καλογερόπουλος ήταν στο εξωτερικό, η άδεια τέλεσης του αγώνα του εστάλη με φαξ προκειμένου να την υπογράψει. Τούτο έγινε στις 5 το απόγευμα. Στη συνέχεια η διοίκηση της ΑΕΚ έσπευσε να θεωρήσει τα 1.270 εισιτήρια προκειμένου να τα διαθέσει αύριο στους φιλάθλους της.

Tα εισιτήρια θα διατίθενται το Σάββατο το πρωί από τα Γραφεία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ (Δεκελείας 138-140, Νέα Φιλαδέλφεια). Μετά τις 5 μ.μ η διάθεση θα γίνεται από τα εκδοτήρια του κλειστού Γλυφάδας. Οι τιμές τους είναι 5 και 10 Ευρώ.

Από τα ίδια σημεία διάθεσης, μαζί με τα εισιτήρια, θα διατίθενται και Κάρτες διαρκείας Οικονομικής Ενίσχυσης της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ (ισχύουν για όλους τους εντός έδρας αγώνες των αντρικών ομάδων βόλεϊ και μπάσκετ στα πρωταθλήματα της σεζόν 2013-14).

Για την άμεση ανταπόκρισή τους στην προσπάθεια λύσης του θέματος του γηπέδου η διοίκηση της ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό, τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης

Αττικής, Δημήτρη Καλογερόπουλο, το Δήμαρχο Γλυφάδας, Κώστα Κόκκορη, τον πρόεδρο της Επιτροπής Ελέγχου των γηπέδων Περιφέρειας και τους διοικητές Αστυνομίας και Πυροσβεστικής Γλυφάδας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ