1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-10-2013 12:01

Συνάντηση της ΕΣΑΠ με αντιπροσωπεία του Σ.Φ.Ε.Ε.Ο.Π.

Την αμέριστη συμπαράστασή του στο έργο και στην προσπάθεια του Συλλόγου Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης (ΣΦΕΕΟΠ) εξέφρασε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος στη συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία του ΣΦΕΕΟΠ στα γραφεία της ΕΣΑΠ.
 
Ο κ.Ταρνατόρος εκδήλωσε θερμό ενδιαφέρον για τη δράση του ΣΦΕΕΟΠ στη συνάντησή του με την αντιπροσωπεία του Συλλόγου την οποία συγκροτούσαν τα μέλη της προσωρινής συντονιστικής επιτροπής κκ. Γιάννης Στουραΐτης, Γιώργος Γεωργουλέας, Αλέκος Βαρθαλίτης, Βασίλης Ράπτης και Γιάννης Τζούστας.

Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ και η αντιπροσωπεία του ΣΦΕΕΟΠ συμφώνησαν στην αναγκαιότητα στήριξης της δράσης του Συλλόγου προς όφελος των εθνικών ομάδων βόλεϊ σε μια κρίσιμη, για το άθλημα, στιγμή.

Ο κ. Ταρνατόρος τόνισε ότι η ΕΣΑΠ θα υποστηρίξει την προσπάθεια του Συλλόγου φροντίζοντας να διαδοθεί το μήνυμά του στους φίλους τηςVolleyleague ΟΠΑΠ. Στη διάρκεια της συζήτησης υπήρξε δημιουργική ανταλλαγή απόψεων και ιδεών για τη στήριξη των εθνικών ομάδων βόλεϊ.

Στη διάρκεια της παρουσίας της στα γραφεία της ΕΣΑΠ η αντιπροσωπεία του ΣΦΕΕΟΠ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει για τους στόχους της με μια μεγάλη δόξα του ελληνικού βόλεϊ τον Μιχάλη Τριανταφυλλίδη ο οποίος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το εγχείρημα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ