1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-10-2013 00:48

O ΠΑΟ κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών, λόγω Ντονά

Με αφαίρεση 3 βαθμών από κάθε ματς κινδυνεύει ο Παναθηναϊκός, λόγω της υπόθεσης Ντονά,
ο οποίος έχει λαμβάνειν 60.000 ευρώ. Αν εκτιμηθεί ότι η αγωνιστική περίοδος ξεκίνησε με την έναρξη του πρωταθλήματος, τότε θα επισημοποιηθεί η αφαίρεση των βαθμών. Αν όμως στοιχειοθετηθεί οτι η έναρξη είναι το Λιγκ Καπ, τότε η αφαίρεση βαθμών θα επιβληθεί στο νέο πρωτάθλημα.

Κι όλα αυτά γιατί η περίπτωση Ντονά τελεσιδίκησε μεταξύ της έναρξης του Λιγκ Καπ και του Πρωταθλήματος και ο νόμος μιλάει για επιβολή ποινών σε υποθέσεις που έληξαν πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Ο Παναθηναϊκός υποστηρίζει οτι ξεκίνησε η περίοδος με το Λιγκ Καπ, αλλά ο δικηγόρος του Ντονά θα υποστηρίξει ότι το Λιγκ Καπ είναι άτυπη διοργάνωση, αφού στο καταστατικό της ΕΣΑΠ αναφέρεται μόνο η διοργάνωση του πρωταθλήματος.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού θα συνεδριάσει στις 23 Οκτωβρίου για να πάρει απόφαση και στο πλευρό του Ντονά βρίσκεται ο ΠΑΣΑΠ. Όσον αφορά τις υποθέσεις Ψάρα, Μηνούδη, Παπαδημητρίου, δεν υπάρχει κίνδυνος για τον Παναθηναικό, αφού θα τελεσιδικήσουν , μετά την έναρξη του πρωταθλήματος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ