1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-07-2013 02:38

Εντυπωσιασμένος από το μπιτς βόλεϊ και τη... Σύρο ο Ανδριανός

O νέος Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής στη παραλία του Σχοινιά και παρακολούθησε αγώνες του 5ου Masters του Πανελληνίου Σιρκουί μπιτς βόλεϊ.
Ο Ανδριανός δήλωσε οπαδός του βόλεϊ έχοντας παίξει σε μικρότερη ηλικία. Μάλιστα είπε πως παρακολούθησε τους αγώνες του 2ου Masters στη Σύρο και έμεινε εντυπωσιασμένος από τις εικόνες στην πλατεία της Ερμούπολης. Επίσης είχε σύντομη συνομιλία με την πρωταθλήτρια Ευρώπης και Ελλάδας Βίκυ Αρβανίτη αλλά και με τα μέλη του ΔΣ της ΕΟΠΕ λέγοντας πως άμεσα θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ Αχιλλέα Μαυρομάτη για να συζητήσουν θέματα που αφορούν το βόλεϊ.

4 σχόλια

  • Comment Link syrsol Τρίτη, 16 Ιουλίου 2013 07:12 posted by syrsol

    Τι ζόρι τραβάς φίλε Milinkovic; Μιλάς για το λεκανοπέδιο που από τους Ολυμπιακούς αγώνες μέχρι σήμερα όλες σχεδόν οι εγκαταστάσεις και τα γήπεδα εγκαταλήφθηκαν και ερημώνουν. Οι αγώνες γινονται μεταξύ συγγενών και φίλων και εκτός ελαχίστων περιπτώσεων τα φέσια πάνε σύννεφο. Αξιοποιήστε λοιπόν αυτά και μετά κάνε μια βόλτα στη νησιώτικη Ελλάδα τον χειμώνα για να δεις αν αξίζουμε στάδια και κλειστά και υπό ποιες συνθήκες κάνουν αθλητισμό τα παιδιά. Σου θυμίζω ότι ο Φοίνικας παίζει στην Α1 της volley league ανδρών και για τρίτη χρονιά θα παίξει στην Ευρώπη, ο Πανναξιακός στην Α1 γυναικών και η Σαντορίνη στην Α2 των γυναικών. Αντί λοιπόν να επικροτείς την τεράστια προσπάθεια αντιστέκεσαι,.... Στην Ελλάδα του παραλόγου δεν θα μου έκανε εντύπωση αν έφτιαχναν άλλα δέκα γήπεδα στο Λεκανοπέδιο για να τα εγκαταλήψουν....

  • Comment Link Milinkovic Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2013 20:36 posted by Milinkovic

    Δεν έχει λογική αυτό. Γιατί αν για κάθε 30000 κατοίκους η πολιτεία θα έπρεπε να κάνει ένα στάδιο και ένα κλειστό, τοτε για τα 3000000 της Αττικής θα έπρεπε να κάνει εκατό στάδια και εκατό κλειστά.

  • Comment Link syrsol Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2013 17:45 posted by syrsol

    Η Σύρος και η Ερμούπολη (πρωτεύουσα Κυκλάδων) κύριε Ανδριανέ δεν έχει στάδιο με 400άρι στίβο και δεν έχει κλειστό Γυμναστήριο που να πληρεί όλες τις προϋποθέσεις διεξαγωγής διεθνών αγώνων βόλεϊ αντάξιο του Φοίνικα Σύρου που και φέτος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα. Πρέπει επιτέλους η πολιτεία να κάνει κάτι για το νησί μας που έχει δώσει δείγματα εκπληκτικών διοργανώσεων (τελευταίο το master beach volley στην Πλατεία Μιαούλη) που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Νομίζω ότι η Σύρος των 30000 κατοίκων δικαιούται αυτές τις εγκαταστάσεις.

  • Comment Link volleyakias Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2013 06:00 posted by volleyakias

    θα είδε και τις κορμάρες των κοριτσιών και ψιλοζαλίστηκε ο άνθρωπος.Ετσι είναι κε υπουργέ το άθλημα έχει ποιότητα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ