1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-08-2021 11:02

Δημήτρης Ανδρεόπουλος: Να συνεχίσουμε ακριβώς σε αυτό τον δρόμο

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση αλλά στεναχωρημένος από την ήττα της Εθνικής από την Τσεχία εμφανίστηκε μετά το τέλος του χθεσινού φιλικού αγώνα με την Τσεχία, ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος. Ο Ομοσπονδιακός προπονητής τόνισε:

Σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ήμασταν καλοί. Παρόλα αυτά υπήρχαν κάποια κενά διαστήματα τα οποία και εκμεταλλεύτηκε η Τσεχία καταφέρνοντας να παίρνει μία μικρή διαφορά στα σετ, την οποία και διατήρησε μέχρι το τέλος.

Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά με στόχο να μείνουμε σταθερά καλή μειώνοντας όσο είναι δυνατόν τα κενά διαστήματα στο παιχνίδι μας. Από το αποψινό παιχνίδι κρατάω τα πάντα. Την αγωνιστικότητα της ομάδας, την τακτική. Αν και ήρθε η ήττα που μας στενοχωρεί, παρόλα αυτά έχουμε πλέον πολλά καλά στοιχεία στην ομάδα μας. Ζητάμε αυτά τα στοιχεία να τα ενισχύσουμε και να τα κάνουμε λίγο πιο σταθερά. Για το αυριανό παιχνίδι θέλω η ομάδα να συνεχίσει ακριβώς σε αυτό τον δρόμο που έχει χαράξει και σε αυτή την προσπάθεια που έκανε σήμερα».

Γιαν Χαντράβα : Δυνατό παιχνίδι απέναντι στην Ελλάδα

Από την πλευρά του το μεγάλο αστέρι της Τσεχίας Γιαν Χαντράβα σχολίασε μετά το τέλος του αγώνα: « Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι λίγα εικοσιτετράωρα πριν την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Τόσο η Τσεχία όσο και η Ελλάδα έπαιξαν πολύ καλά. Θεωρώ ότι η ομάδα μου έχασε κάποιες ευκαιρίες στο να τελειώσει μπάλες. Παρόλα αυτά πόντο με τον πόντο ανεβάσαμε την απόδοση μας και πήραμε τη νίκη. Ήδη κοιτάμε το αυριανό παιχνίδι με την Ελλάδα το οποίο θα είναι και αυτό πολύ δυνατό».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ