1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-04-2021 22:43

Μονόδρομος για τον Παναθηναϊκό το τρίποντο κόντρα στον ΠΑΟΚ

Στο γυμναστήριο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει τον Π.Α.Ο.Κ. στο πρώτο χρονικά ντέρμπι της β φάσης του πρωταθλήματος Volley League για τις θέσεις 1-4. (1η αγωνιστική, φάση 1-4, 2/4, 17:00, ΕΡΤ-Sports, Διαιτητές: Βασιλειάδης Στ., Κουτσούλας)

Ο Παναθηναϊκός έχει στόχο όχι μόνο τη νίκη αλλά και το τρίποντο ελπίζοντας βέβαια σε πιθανές βαθμολογικές απώλειες του Ολυμπιακού στη Σύρο έτσι ώστε να αναπτερωθούν οι ελπίδες του για ανατροπή στον βαθμολογικό πίνακα.

O ακραίος του τριφυλλιού Βασίλης Μούχλιας είπε για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ: «Η αλήθεια είναι πως το πρωτάθλημα δεν μας πήγε όπως ακριβώς το θέλαμε και έχουμε μείνει λίγο πίσω όσον αφορά την διεκδίκηση του τίτλου. Παρόλα αυτά τίποτα δεν έχει κριθεί. Ξεκινάμε την δεύτερη φάση του πρωταθλήματος με τον Παοκ και στόχος μας είναι να φέρουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Έχουμε πίστη και θα τα δώσουμε όλα στο γήπεδο».

Aπό την πλευρά του ΠΑΟΚ μπορεί να έχει τις λίγοτερες πιθανότητες απ΄όλους για να ανατρέψει την κατάσταση στην υπόθεση του τίτλου αλλά τόσο ο Νικολά Ματιάσεβιτς, όσο και η διοίκηση έχουν βάλει στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή στη β φάση του πρωταθλήματος και αν είναι να έρθουν τα πάνω κάτω ο δικέφαλος να έχει κάνει το καθήκον του. Επίσης όλοι στην ομάδα θέλουν να κερδίσουν τις εντυπώσεις του σερβογαλλου τεχνικού για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό ο Βραζιλιάνος ακραίος Εβάντρο δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:  «Πιστεύω ότι το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι η αρχή ενός νέου πρωταθλήματος. Θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε ανταγωνιστικοί, και έχουμε ως στόχο να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε.

Συνεχίζουμε να ακολουθούμε συγκεκριμένες οδηγίες λόγω της πανδημίας αλλά ανεξαρτήτως ποιος παίκτες βρίσκεται στο γήπεδο, εμείς θα συνεχίζουμε να παλεύουμε για την ασπρόμαυρη φανέλα σε κάθε πόντο, κάθε παιχνιδιού». Σε 69 αγώνες πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός προηγείται στις νίκες 42-27.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Β΄ ΦΑΣΗΣ - ΘΕΣΕΙΣ 1-4

  1η αγωνιστική - Παρασκευή 2 Απριλίου 2021  

Άγιος Θωμάς, Μαρούσι, 17:00 (EΡΤ-SPORTS): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Π.Α.Ο.Κ. 

  Διαιτητές: Βασιλειάδης Στ., Κουτσούλας. Παρατηρητής: Ράπτης. Επόπτες: Τόλιος, Χατζηβασιλείου. Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.  

Δημήτριος Βικέλας, Ερμούπολη 20:00 (ΕΡΤ-3): Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ Σύρου - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Διαιτητές: Μυλωνάκης, Γεροθόδωρος Παρατηρητής: Πέρρος. Επόπτες: Συρίγος, Βρούτσης, Γραμματεία: Πιρπινιά.  

2η αγωνιστική - Τρίτη 6 Απριλίου 2021  

PAOK Sports Arena, Πυλαία 18:00 (ΕΡΤ-SPORTS): Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ Σύρου

Διαιτητές: Παπαδογούλας, Παπακοσμάς, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης. Επόπτες: Λούμσι, Σταυρίδης, Γραμματεία: Δεληκωστίδου.

  Μελίνα Μερκούρη, Ρέντη 20:00 (ΕΡΤ-3): Ολυμπιακός - Σ.Φ.Π. - Παναθηναϊκός Α.Ο.  

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Ονόπας. Παρατηρητής: Γεωργουλέας. Επόπτες: Τόλιος, Αρβανίτης, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.  

3η αγωνιστική - Παρασκευή 9 Απριλίου 2021   Δημήτριος Βικέλας, Ερμούπολη, 18:00 (ΕΡΤ-SPORTS): Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ Σύρου - Παναθηναϊκός Α.Ο.   PAOK Sports Arena, Πυλαία, 20:00 (ERT-3): Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.  

4η αγωνιστική - Tρίτη 13 Απριλίου 2021   Μελίνα Μερκούρη, Ρέντη : Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ   PAOK Sports Arena, Πυλαία: Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός Α.Ο.

  5η αγωνιστική - Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

Άγιος Θωμάς, Μαρούσι: Παναθηναϊκός Α.Ο. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.   Δημήτριος Βικέλας, Ερμούπολη: Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ - Π.Α.Ο.Κ.  

6η αγωνιστική - Κυριακή 18 Απριλίου 2021

Μελίνα Μερκούρη, Ρέντη: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Π.Α.Ο.Κ.

Άγιος Θωμάς, Μαρούσι: Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ Σύρου

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ