1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-03-2021 16:05

Να γιατί ο Παναθηναϊκός έμεινε 12 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό

Ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος της Volley League με τον Ολυμπιακό να έχει οικοδομήσει το απόλυτο πλεονέκτημα για την κατάκτηση του τίτλου. Στη Β΄φάση θα έχουμε μίνι πρωτάθλημα δύο γύρων με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού, του Φοίνικα ΟΝΕΧ, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να δημιουργήσουν μεγάλη βαθμολογική διαφορά και συγκεκριμένα στο +9 από τον Φοίνικα ΟΝΕΧ, στο +12 από τον Παναθηναϊκό και στο +14 από τον ΠΑΟΚ.


Αυτό σημαίνει πως για να πάρει τον τίτλο του αρκούν 7 βαθμοί στα 6 ματς που απομένουν για να στεφθεί πρωταθλητής. Μαθηματικά δεν έχει τελειώσει τίποτα καθώς όλες οι ομάδες μπορούν να κάνουν τη ζημιά στους «ερυθρόλευκους» και κυρίως υπάρχει και ο παράγοντας πανδημία που παίζει το δικό του ρόλο. Βέβαια όσες ομάδες είδαν τους παίκτες τους να περνούν τον covid έχουν δημιουργήσει και ανοσία οπότε έχουν και το συγκριτικό πλεονέκτημα.

Διαβάστε όλο το άρθρο στο sports3.gr.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ