Εκτυπώστε τη σελίδα
03-09-2020 17:18

Πανελλήνιο αγοριών Κ21 και κοριτσιών Κ20: Αρνητικά και τα 158 τεστ για τον COVID-19

Η Ε.Ο.ΠΕ. με ανακοίνωσή της ενημέρωσε πως τήρησε όλα τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα που πρέπει να ακολουθηθούν για την διεξαγωγή των αγώνων της τελικής φάσης των πανελλήνιων πρωταθλημάτων αγοριών Κ21 και κοριτσιών Κ20. Συγκεκριμένα με δικά της έξοδα πραγματοποιήθηκαν 158 τεστ ανίχνευσης του ιού COVID-19 και βγήκαν όλα αρνητικά.

Η ανακοίνωση της Ε.Ο.ΠΕ.:

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο του Ε.Ο.Δ.Υ και της Γ.Γ.Α. ενόψει της τελικής φάσης των πανελλήνιων πρωταθλημάτων αγοριών Κ21 και κοριτσιών Κ20 σε Μίλωνα και Μαρκόπουλο και με σκοπό να διαφυλαχθεί η δημόσια υγεία αλλά και των συμμετεχόντων νεαρών αθλητών και αθλητριών, προχώρησε με δικά της έξοδα σε τεστ ανίχνευσης του ιού COVID-19.

Συνολικά τα τεστ έγιναν σε: 136 μέλη των αποστολών των ομάδων και 22 τεστ σε διαιτητές, σε μέλη της αγωνόδικης επιτροπής και στο προσωπικό που θα απασχοληθεί το τριήμερο των αγώνων.

Και τα 158 δείγματα που λήφθηκαν ήταν αρνητικά.

*Στη φωτογραφία ο Δρ. Αντώνης Λεμονής, επιστημονικός συνεργάτης της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, παίρνει δείγμα από τον διεθνή διαιτητή Μιχάλη Κουτσούλα.

Σχετικά άρθρα