1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-06-2020 17:39

Την Πέμπτη κληρώνει για τις νησιωτικές ομάδες της Α2 εθνικής ανδρών και γυναικών

Την Πέμπτη (25/6, 12.00) θα γίνουν γνωστές οι ομάδες ανδρών και γυναικών, από τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα, οι οποίες θα συμπληρώσουν τα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Α2 εθνικής.
Η επιλογή των νησιωτικών συλλόγων θα γίνει με την διαδικασία της κλήρωσης του Ι' ομίλου Β' Εθνικής/Εθνικού Περιφερειακού Πρωταθλήματος που ανήκουν οι σύλλογοι που θα πάρουν μέρος.

Στην κλήρωση των ανδρών θα συμμετέχουν οι ομάδες: Α.Σ.Π. Ερμής Σύρου (Τ.Ε. Κυκλάδων), Α.Σ. Άθληση (Τ.Ε. Λέσβου), Α.Σ. Νηρέας (Τ.Ε. Χίου), Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω (Τ.Ε. Δωδεκανήσων).

Στην κλήρωση των γυναικών θα συμμετέχουν οι ομάδες: Α.Μ.Σ. Ζευς (Τ.Ε. Κυκλάδων), Γ.Π.Σ. Ερμής (Τ.Ε. Λέσβου), Ροδίων Άθλησις (Τ.Ε. Δωδεκανήσων).

Στις γυναίκες ο Α.Σ. Νηρέας (Τ.Ε. Χίου) και ο Α.Σ.Σ. Αναγέννησης (Τ.Ε. Σάμου) με έγγραφό τους ενημέρωσαν ότι δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν στη κλήρωση.

Λόγω των μέτρων προστασίας για τον COVID-19 δεν είναι δυνατή η φυσική παρουσία εκπροσώπων των ομάδων και για το λόγο αυτό η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας gotomeet.me.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ