1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-03-2020 14:37

Η ΕΟΠΕ συμμετέχει στην μεγάλη εθελοντική αιμοδοσία (2/4) κατά του κορονοϊού

Με το σύνθημα «δώσε αίμα, δώσε ζωή» το βόλεϊ δίνει το παρών, στην μεγάλη μάχη κατά του κορονοϊού και των προβλημάτων που δημιουργεί με την μείωση των αποθεμάτων αίματος.

Έτσι η ΕΟΠΕ συμμετέχει και καλεί τα σωματεία και τις Ενώσεις της να πάρουν μέρος στην εθελοντική αιμοδοσία που έχει προγραμματιστεί για τις 2 Απριλίου από 09.00 έως και 14.00, στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Νεότητας Αγίου Κοσμά, και η οποία διενεργείται με πρωτοβουλία του Υπουργείου Υγείας, της Γ.Γ.Α., την παρουσία έξι δήμων και «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας αναφέρει:

"Για την αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών σε αίμα λόγω της πανδημίας του COVID-19 η Ε.Ο.ΠΕ. συμμετέχει στην αύξηση των αποθεμάτων αίματος καλώντας τα σωματεία και τις Ενώσεις να γίνουν δωρητές. Ένα από τα μεγαλύτερα χτυπήματα του κορονοϊού είναι και η σημαντική μείωση των αποθεμάτων αίματος.

Πρόκειται για πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και τους Δήμους Ελληνικού-Αργυρούπολης, Αλίμου, Βάρης-Βούλας, Βουλιαγμένης και τη συμμετοχή του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Η εθελοντική αιμοδοσία έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 2 Απριλίου από 09.00 έως και 14.00 στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Νεότητας Αγίου Κοσμά. Όσοι ενδιαφέρονται και επιθυμούν, παρακαλούμε να καλέσουν στο 216-8002601 (07.00-15.00) για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και η ταυτόχρονη παρουσία πολλών εθελοντών.

Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ."

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ