Εκτυπώστε τη σελίδα
12-03-2020 14:12

Αναβολή των πειθαρχικών υποθέσεων απο την αθλητική δικαστή της ΕΟΠΕ

Η απόφαση δεακαήμερης αναστολής των πρωταθλημάτων που ανακοίνωσε η ΕΟΠΕ, οδήγησε και την αναβολή των πειθαρχικών υποθέσεων που επρόκειτο να εξετάσει η την Παρασκευή 13/3, η αθλητική δικαστής της Ομοσπονδίας. Πιο αναλυτικα η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
«Λόγω της απόφασης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης περί αναστολής κατά το χρονικό διάστημα από 12.03.2020 έως 22.03.2020 όλων των Εθνικών Πρωταθλημάτων και Τελικών Φάσεων Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων που τελούν υπό την αιγίδα της, η Συνεδρίαση της 13ης.03.2020 του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου Ε.Ο.ΠΕ. αναβάλλεται αορίστως και οι εγκαλούμενοι θα κληθούν εκ νέου.»

Σχετικά άρθρα

  • Με έγγραφη σύσταση γλύτωσε ο Ηρακλής
    Στα μαλακά έπεσε ο Ηρακλής καθώς η αθλητική δικαστής της ΕΣΑΠ, επέβαλλε στον Ηρακλή έγγραφη σύσταση, αφού έκρινε ως μεμονωμένου και μικρής σημασία,ς τα όσα έγραψε ο Κομισάριος στο φύλλο αγώνα με την ΑΕΚ.
  • Σε απολογία κλήθηκαν Παναχαϊκή, Αιγάλεω, Αστέρας Αγ. Δημητρίου
    Σε απολογία την Τετάρτη 28/11 και ώρα 10.30, κάλεσε η Αθλητική Δικαστής της ΕΟΠΕ τα σωματεία της Παναχαϊκής, της γυναικείας ομάδας του Αιγάλεω αλλα και της αντίστοιχης ομάδας του Αστέρα Αγ. Δημητρίου.
  • Σε απολογία κλήθηκε ο Ηλίας Ζωλασταθιάδης
    Σε απολογία για ανάρμοστη συμπεριφορά, κάλεσε την Τετάρτη, 28/11 και ώρα 10.30 τον προπονητή του Αίαντα Ηλία Ζωλασταθιάδη, η αθλητική δικαστής της ΕΟΠΕ
  • Σε απολογία o Άρης 6 μήνες μετά
    Έξι μήνες μετά την αναμέτρηση για τον ημιτελικό των πλέι οφ της Volleyleague γυναικών ανάμεσα στον Άρη και τον ΑΟ Θήρας, η Αθλητική Δικαστής της ΕΟΠΕ, κάλεσε σε απολογία την Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 10.30:
  • Αθώος ο Ποτουλίδης τoυ Ροδίων 'Αθλησις
    Αθώωσε τον παίκτη Πασχάλη Ποτολίδη του Ροδίων Άθλησις, η Αθλητική Δικαστής στην συνεδρίαση της Τετάρτης, 17/01. Χαρακτηριστικά η απόφαση αναφέρει: