1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-02-2020 15:23

Οι αισιόδοξες εξαγγελίες του Καραμπέτσου στην πίτα της Ε.Ο.ΠΕ.

Παρουσία εργαζομένων, μελών του διοικητικού συμβουλίου και εκπροσώπων των Ενώσεων από όλη την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας της Ε.Ο.ΠΕ. για το 2020.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Καραμπέτσος αναφέρθηκε στην προσήλωση της διοίκησης του στο σχέδιο αποπληρωμής των χρεών που κληρονόμησε από τις προηγούμενες διοικήσεις αλλά και στις αρνητικές συνέπειες που έχουν στην αγωνιστική δραστηριότητα του αθλήματος. Εξέφρασε όμως την αισιοδοξία του πως από τα τέλη του 2020 και εφόσον δεν προκύψει κάτι που να ανατρέψει τα σημερινά δεδομένα θα είναι σε θέση να δώσει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμα εξόδου από την κρίση με την αποπληρωμή όλων των χρεών που όταν ανέλαβε είχε υπολογίσει στα 6,5 εκ. Ευρώ

Παράλληλα όμως τόνισε πως προτεραιότητα έχουν οι εργαζόμενοι, τους οποίους και ευχαρίστησε για την προσφορά τους και για την στήριξη που έχουν προσφέρει προς την διοίκηση της Ε.Ο.ΠΕ.

Επίσης, δεν παρέλειψε να αναφέρει στην νέα εποχή που θα περάσει η Ομοσπονδία το επόμενο διάστημα όσον αφορά την είσοδο της τεχνολογίας στον αγωνιστικό και οργανωτικό τομέα.

Ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και προκοπή στους παράγοντες του βόλεϊ που ματώνουν καθημερινά για το άθλημα και φυσικά στους αθλητές, στους προπονητές, στους διαιτητές και στους εκπροσώπους των ΜΜΕ που προβάλλουν το άθλημα.

Το δώρο του προέδρου στους νικητές του φλουριού ήταν 100 ευρώ και τυχερές της χρονιάς ήταν η συνεργάτιδα της Ε.Ο.ΠΕ. Πόλα Κίτσου και η υπάλληλος της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. Γεωργία Μπεκιάρη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ