1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-05-2013 21:56

«Να φροντίσει η ΕΟΠΕ να μην αδικηθούν αθλητές και αθλήτριες της Ζ' Περιφέρειας»

Ο προπονητής του Φ.Ο.Κ. Χίου και δεύτερος προπονητής του Νηρέα Χίου, Γιάννης Λύκος, έστειλε στο volleynews.gr την παρακάτω επιστολή, διαμαρτυρόμενος για την έλλειψη Π.Ο.Π στην Ζ' Περιφέρεια.

«Φτάνουμε πλέον στο στάδιο, που θα κληθούν αθλητές και αθλήτριες για τις προεπιλογές των Εθνικών Ομάδων. Βγάζω έξω τις Κορασίδες, Νεάνιδες, Παίδες και Έφηβους, γιατί εκεί τα πρωταθλήματα συνεχίζουν και ίσως οι αρμόδιοι να έχουν δει κάποια παιδιά (αν και προσωπικά δεν είδα κάποιους στους δικούς μας αγώνες). Άλλα για τις Παγκορασίδες και τους Παμπάιδες, το θέμα είναι απαράδεκτο και αν κρίνω από την δική μας Ακαδημία, το επίπεδό μας είναι υψηλό και σίγουρα υπάρχουν αθλήτριες, που αξίζουν να είναι στις πρώτες τουλάχιστον προεπιλογές. Μέχρι πέρσι, αυτή τη δουλειά έκαναν οι Π.Ο.Π. Φέτος η ομοσπονδία πήρε την απόφαση να καταργήσει τους Π.Ο.Π. από την Ζ' Περιφέρεια, με την υπόσχεση ότι θα την επισκεφτεί ο ομοσπονδιακός προπονητής σε κάθε νησί ξεχωριστά. Φυσικά και δεν μας έχει επισκεφτεί κανένας και πολύ φοβάμαι ότι δεν θα γίνει και ο λόγος των οικονομικών είναι ένας καλός λόγος για να μας δώσουν απάντηση.

Εγώ, όμως, έχω να κάνω μία ερώτηση. Τι παραπάνω π.χ. έχει η Περιφέρεια της Κρήτης για να έχει Π.Ο.Π. από την δική μας? Η Ζ' Περιφέρεια συμμετέχει με 5 ομάδες την νέα σεζόν σε Εθνικά πρωταθλήματα Φοινικάς Σύρου Α1 Ανδρών (μάλιστα πρωταγωνιστεί στις πρώτες θέσεις) Πανναξιακός Α.Ο.  Α1 γυναικών (μάλιστα πρωταθλητής στην Α2 γυναικών) Νηρέας Χίου (παρέμεινε στην Α2 γυναικών) και φυσικά οι πρωταθλητές γυναικών και ανδρών στα φετινά πρωταθλήματα. Τις ίδιες σε αριθμό ομάδες θα έχει και την νέα σεζόν η Κρήτη. Όμως, η Κρήτη έχει Π.Ο.Π. και πολύ καλά κάνει γιατί είναι απαράδεκτο να μην έχει Π.Ο.Π. οποιαδήποτε περιφέρεια στη Ελλάδα, όπως γίνεται λόγου χάρη με την δική μας.

Αν το πρόβλημα είναι οικονομικό προσφέρομαι εγώ αφιλοκερδώς να εκτελέσω χρεή Π.Ο.Π. σε όλη την Περιφέρεια, αν και νομίζω ότι πολλοί προπονητές είναι πρόθυμοι να το κάνουν αυτό. Όπως και να έχει θα θέλαμε η Ε.Ο.Π.Ε. να κοιτάξει λίγο το ζήτημα αυτό στην επόμενη Γενική Συνέλευση, ώστε να λυθεί το θέμα αυτό και να μην αδικηθούν αθλητές και αθλήτριες στην Περιφέρειά μας».

2 σχόλια

  • Comment Link αγκάθι Σάββατο, 04 Μαΐου 2013 20:35 posted by αγκάθι

    Γιατί σε ποια ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ή τοπική ένωση πληρώνεται ο ΠΟΠ, α?

  • Comment Link think before talk Πέμπτη, 02 Μαΐου 2013 18:30 posted by think before talk

    φοβαμαι αγαπητε κυριε Λύκο πως μιλατε σε κουφους
    δυστυχως οσο κι αν πασχιζετε εσεις οι προπονητες με συνθηκες τρισαθλιες σε υποδομες να κανετε τα παιδια να αγαπησουν το βολευ οι κυριοι της ομοσπονδιας με ακατανοητες αποφασεις τα αποστρεφουν. και δεν μιλω μονο για τη χιο αλλα για καθε νησι του αιγαιου της τοσο πολυπαθης αυτης περιοχης και ευαισθητης για γνωστους λογους, στη σαμο στη ροδο στη λημνο στη λεσβο στις κυκλαδες χιλιαδες παιδια παιζουν βολευ και εχουν σιγουρα το ιδιο "παραπονο" με σας. πως να συνεχισουν να αθλουνται οταν ξερουν οτι ποτε κανεις δεν θα τους δει?

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ