1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-12-2012 18:41

Ταμπουρατζής και επιτροπές

Την πρόσληψη του Κώστα Ταμπουρατζή που αναλαμβάνει ομοσπονδιακός τεχνικός στο μπιτς βόλεϊ ανακοίνωσε η ΕΟΠΕ από τα Γιάννενα, όπου συνεδρίασε το Διοικητικο Συμβούλιο. Την ίδια στιγμή συμπληρώθηκαν τα ονόματα που θα απαρτίσουν την Επιστημονική και την Ιατρική Επιστροπή

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

«Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΠΕ που πραγματοποιήθηκε στα Γιάννενα πάρθηκαν οι εξής αποφάσεις και ανακοινώνεται ότι…

Ολοκληρώθηκε η σύνθεση της Τεχνικής Επιτροπής που θα υποστηριχτεί από ειδικούς επιστήμονες και με διευρυμένη σύνθεση θα λειτουργεί ως Επιστημονική Επιτροπή. Πρόεδρος θα είναι ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΠΕ, Παναγιώτης Σιδέρης και θα υπάρχουν ακόμα: τέσσερα μέλη που υποδείχθηκαν από τα ΤΕΦΑΑΑ (Νίκος Μπεργελές, Σοφία Παπαδοπούλου, Θανάσης Κασαμπαλής και Αστέριος Πατσιαούρας), δύο μέλη-προπονητές του ΣΕΠΠΠΕ (Κώστας Χαριτωνίδης και Ελένη Ζέτου) και το ΔΣ της ομοσπονδίας προτείνει τους Λεωνίδα Καραϊσκο και Τάκη Φλώρο.
Μαζί τους θα είναι τέσσερις καθηγητές Πανεπιστημίων που είναι οι Κώστας Σωτηρόπουλος (ειδικότητα εργοφυσιολογία), Γρηγόρης Μπογδάνης (εργοφυσιολογία), Θανάσης Διγκελίδης (παιδαγωγική και αθλητική ψυχολογία) και Κώστας Χατζηνικολάου (προπονησιολόγος).
Στόχος της Επιτροπής είναι να προσφέρει στα θέματα γραφής εγχειριδίων, τα οποία θα είναι εικονογραφημένα και θα αφορούν όλες τις ηλικίες (ξεχωριστά για μίνι βόλει, παμπαίδες-παγκορασίδες, παίδες-κορασίδες και έφηβους-νεάνιδες). Όλα τα μέλη προσφέρουν εθελοντικά.

Στο μπιτς βόλεϊ ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας από 1/1/2013 με τον Κώστα Ταμπουρατζή που αναλαμβάνει ομοσπονδιακός προπονητής και συνεχίζεται με τον Αντώνη Πούμπουρα ως ομοσπονδιακός προπονητής ανάπτυξης.

Εγκρίθηκαν οι προκηρύξεις της Β΄ φάσης των Πανελληνίων πρωταθλημάτων εφήβων(νέων)-νεανίδων, οι οποίες θα αναρτηθούν στο σάιτ της ΕΟΠΕ εντός των ημερών.

Η Ιατρική Επιτροπή συμπληρώνεται με τους Θανάση Ρέρρα και Χριστίνα Νικολοπούλου. Αυτή των Παλαιμάχων με τους Γιώργο Πλίκα (Θεσσαλονίκη), Ανδρέα Ηλιόπουλο (Πελοπόννησος), Σωτηρία Τσεπενέκη (Δράμα) και Γιάννη Μπουρμπάκη (Κρήτη). Τέλος συστάθηκε η Επιτροπή Οικονομικών Διαφορών Προπονητών Ερασιτεχνικών Σωματείων με πρόεδρο τον Γιώργο Διονά (μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ) και μέλη τους Βαγγέλη Τζωρτζίδη (νομικός) και Γιώργο Σαμαρά (εκπρόσωπος ΣΕΠΠΕ).

Σχετικά με το ζήτημα της διπλής ιδιότητας αθλητή-προπονητή, η ΕΟΠΕ, προς αποκατάσταση της τάξης, ενημερώνει πως το θέμα προκύπτει από το νόμο. Η ομοσπονδία έχει ζητήσει επανειλημμένως την αλλαγή του νόμου, έχοντας δώσει στο μεταξύ δυνατότητες να αντιμετωπιστεί το θέμα (πχ. δικαίωμα σε έναν παίκτη να είναι προπονητής στα αναπτυξιακά τμήματα του σωματεία του).

Επίσης, το ΔΣ της ΕΟΠΕ συνιστά στις Ενώσεις και τις Τοπικές Επιτροπές να αποφεύγουν τη διεξαγωγή αγώνων χωρίς εν ενεργεία διαιτητές, ακόμα και σε περιπτώσεις που βάσει προκήρυξης έχουν το δικαίωμα. Ζητάει επίσης και από τους κατά τόπους Συνδέσμους να φροντίσουν για τη διαθεσιμότητα διαιτητών για να μην χρειαστεί να αναβάλλονται αγώνες και να εξελιχθούν κανονικά όλα τα πρωταθλήματα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ