Εκτυπώστε τη σελίδα
12-11-2018 16:55

Σε απολογία κλήθηκαν Παναχαϊκή, Αιγάλεω, Αστέρας Αγ. Δημητρίου

Σε απολογία την Τετάρτη 28/11 και ώρα 10.30, κάλεσε η Αθλητική Δικαστής της ΕΟΠΕ τα σωματεία της Παναχαϊκής, της γυναικείας ομάδας του Αιγάλεω αλλα και της αντίστοιχης ομάδας του Αστέρα Αγ. Δημητρίου.

Συγκεκριμένα οι κλήσεις αναφέρουν:

«Το σωματείο Παναχαϊκη Πετοσφαίριση 2013 και τον πετοσφαιριστή του Ηλία Πατρινό για υβριστική συμπεριφορά του στον αγώνα Παναχαϊκή Πετοσφαιριση 2013 – ΑΣ Κερκης που διεξήχθη στις 03/11/2018 στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

Το σωματείο ΑΟ Αιγάλεω και την προπονήτριά του Αγγελική Αντωνιάδη για υβριστικό και δυσφημιστικό επεισόδιο στον αγώνα ΧΑΝΘ – ΑΟ Αιγάλεω που διεξήχθη στις 4/11/2018 στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Pre League Γυναικών.

Το σωματείο ΓΣ Αστέρας για δυσφημιστικό επεισόδιο που δημιούργησε ο Έφορος του σωματείου στον αγώνα ΑΣΠ Απολλων – ΓΣ Αστερας που διεξήχθη στις 3/11/2018 στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών».

Σχετικά άρθρα

  • Pre League Ανδρών: Η ΕΟΠΕ υποβίβασε τον Κέρκη Σάμου στην Α2
    Την αποβολή του Κέρκη Σάμου από την φετινή Πρι Λιγκ ανδρών, και τον υποβιβασμό του στην Α2 ανδρών για την σεζόν 2024-25, γνωστοποίησε η ΕΟΠΕ.
  • Στις 21 Οκτωβρίου η πρεμιέρα της Volley League Γυναικών 2023-24
    Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ανακοινώνει, ότι, το πρωτάθλημα της Volley League Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024 θα έχει ως ημερομηνία έναρξης το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023.
  • Πιερρακάκης και Αυγενάκης υιοθέτησαν πρόταση της Ε.Ο.ΠΕ. για ηλεκτρονικό φύλλο αγώνος σε όλο τον αθλητισμό
    Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στο Ο.Α.Κ.Α. σύσκεψη με επίκεντρο τη ψηφιακή αναβάθμιση του αθλητισμού παρουσία του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκου Πιερρακάκη, του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, του Προέδρου της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργου Καραμπέτσου, του Προέδρου της Ε.Ο.Κ. Βαγγέλη Λιόλιου, του Προέδρου της Ο.Χ.Ε. Κωνσταντίνου Γκαντή και του Προέδρου της Κ.Ο.Ε. Κυριάκου Γιαννόπουλου.
  • Στα «μπλέ» για πέμπτη χρονιά η Λίτσα Κράνη
    Την ανανέωση για πέμπτη χρονιά με την Λίτσα Κράνη, ανακοίνωσε η ομάδα του Αιγάλεω. Η 20 χρονη ταλαντούχα κεντρική (1μ82) που έχει αλματώδη εξέλιξη, προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν πέρυσι στην Πρι Λιγκ. Μάλιστα ήταν καθοριστική η συμβολή της, όταν αντικατέστησε επάξια, την άτυχη Εύα Μανώλικα η οποία είχε τραυματιστεί λίγο πριν τη λήξη του πρώτου γύρου.
  • Ευχαριστήριες ανακοινώσεις Ε.Ο.ΠE. και ΕΣΑΠ σε Αυγενάκη για τη συμβολή του στα μέτρα στήριξης
    Ευχαριστήριες ανακοινώσεις προς στον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, για τον καθοριστικό ρόλο που έπαιξε, ώστε να συμπεριληφθούν τα αιτήματα των σωματείων του βόλεϊ για τους αθλητές αλλα και του υπαλληλικού προσωπικού των Ομοσπονδίών και των επαγγελματικών ενώσεων, στα ευεργετικά μέτρα στήριξης που ανακοίνωσε το Υπουργείο Οικονομικών, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοιού, εξέδωσαν διαδοχικά η Ε.Ο.ΠE. και η ΕΣΑΠ.