1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-11-2018 16:34

Σε απολογία κλήθηκε ο Ηλίας Ζωλασταθιάδης

Σε απολογία για ανάρμοστη συμπεριφορά, κάλεσε την Τετάρτη, 28/11 και ώρα 10.30 τον προπονητή του Αίαντα Ηλία Ζωλασταθιάδη, η αθλητική δικαστής της ΕΟΠΕ
Η κλήση αναφέρει:

«Το σωματείο ΑΠΣ Αίας και τον προπονητή του Ηλία Ζωλασταθιάδη για ανάρμοστη και δυσφημιστική για το άθλημα συμπεριφορά του στον αγώνα ΓΣ Ηλιούπολης – ΑΠΣ Αίας που διεξήχθη στις 27/10/2018 στα πλαίσια του Πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών.»

Σχετικά άρθρα

  • Αναβολή των πειθαρχικών υποθέσεων απο την αθλητική δικαστή της ΕΟΠΕ
    Η απόφαση δεακαήμερης αναστολής των πρωταθλημάτων που ανακοίνωσε η ΕΟΠΕ, οδήγησε και την αναβολή των πειθαρχικών υποθέσεων που επρόκειτο να εξετάσει η την Παρασκευή 13/3, η αθλητική δικαστής της Ομοσπονδίας. Πιο αναλυτικα η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
  • Με έγγραφη σύσταση γλύτωσε ο Ηρακλής
    Στα μαλακά έπεσε ο Ηρακλής καθώς η αθλητική δικαστής της ΕΣΑΠ, επέβαλλε στον Ηρακλή έγγραφη σύσταση, αφού έκρινε ως μεμονωμένου και μικρής σημασία,ς τα όσα έγραψε ο Κομισάριος στο φύλλο αγώνα με την ΑΕΚ.
  • Σε απολογία κλήθηκαν Παναχαϊκή, Αιγάλεω, Αστέρας Αγ. Δημητρίου
    Σε απολογία την Τετάρτη 28/11 και ώρα 10.30, κάλεσε η Αθλητική Δικαστής της ΕΟΠΕ τα σωματεία της Παναχαϊκής, της γυναικείας ομάδας του Αιγάλεω αλλα και της αντίστοιχης ομάδας του Αστέρα Αγ. Δημητρίου.
  • Σε απολογία o Άρης 6 μήνες μετά
    Έξι μήνες μετά την αναμέτρηση για τον ημιτελικό των πλέι οφ της Volleyleague γυναικών ανάμεσα στον Άρη και τον ΑΟ Θήρας, η Αθλητική Δικαστής της ΕΟΠΕ, κάλεσε σε απολογία την Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 10.30:
  • Αθώος ο Ποτουλίδης τoυ Ροδίων 'Αθλησις
    Αθώωσε τον παίκτη Πασχάλη Ποτολίδη του Ροδίων Άθλησις, η Αθλητική Δικαστής στην συνεδρίαση της Τετάρτης, 17/01. Χαρακτηριστικά η απόφαση αναφέρει:

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ