Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
Εκτυπώστε τη σελίδα
26-04-2013 13:14

Ο Λάιος μιλάει για την τεχνολογία στο βόλεϊ

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων προπονητών Πετοσφαίρισης σε συνεργασία με τον Οργανισμό Science Technologies διοργανώνουν το πρώτο διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα την επίδραση των διαχρονικών αλλαγών των κανονισμών στην τεχνικοτακτική εξέλιξη του αθλήματος της Πετοσφαίρισης και η προοπτική της στο μέλλον.

Το σεμινάριο θα γίνει την Κυριακή 12 Μαΐου 19:00 με 21:00 με ομιλητή τον κ. Γιάννη Λάιο, γνωστό από την θητεία του στον Ολυμπιακό και αρχιτέκτονα της ομάδας που κατέκτησε το 1996 το κύπελλο κυπελλούχων Ευρώπης  και συντονιστή τον κ. Σωτηρόπουλο επίσης προπονητή του βόλει.

Οι ενότητες που θα καλυφθούν σε αυτό το πρωτοποριακό είναι η αλήθεια σεμινάριο είναι το παιχνίδι του βόλεϊ από την «γέννηση» του μέχρι και την ίδρυση της παγκόσμιας ομοσπονδίας (FIVB), η εξέλιξη του αθλήματος μεταξύ των Ολυμπιάδων του 1964 και του 1996, η μεταστροφή της φιλοσοφίας του αθλήματος από το 2000 ώστε να γίνει θεαματικότερο, ανταγωνιστικότερο και ελκυστικότερο στους νέους και τέλος η προοπτική εξέλιξης του τα επόμενα χρόνια στην Ελλάδα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του σεμιναρίου θα γίνεται προβολή μιας σειράς από video ενώ θα ακολουθήσουν ερωτήσεις του κοινού που θα το παρακολουθεί. Το κόστος του webinar (διαδικτυακού σεμιναρίου) για τα μέλη της ένωσης των Ελλήνων προπονητών (ΣΕΠΠΕ) είναι 20 ευρώ ενώ για τα μη μέλη ανέρχεται στα 40 ευρώ.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος  και να παρακολουθήσουν το σεμινάριο μπορούν να επικοινωνήσουν (210-9218936) με τα γραφεία του ΣΕΠΠΕ και να ενημερωθούν για όλες τις λεπτομέρειες μέχρι και τις 30 Απριλίου.

Σχετικά άρθρα

  • Μακροβιότερος πρόεδρος του ΣΕΠΠΕ ο Κώστας Χαριτωνίδης
    Ο Κώστας Χαριτωνίδης για έκτη συνεχόμενη εκλογική διαδικασία αναδείχτηκε νικητής στον Σύνδεσμο Προπονητών Πετοσφαίρισης. Ο ΣΕΠΠΕ την περασμένη Κυριακή πραγματοποίησε την τακτική του εκλογική Γενική Συνέλευση στην αίθουσα διαλέξεων Μίκρας στη Θεσσαλονίκη. Ο Χαριτωνίδης ανανέωσε την θητεία του μέχρι το 2021 οπότε και θα κλείσει 16 χρόνια στο τιμόνι του Συνδέσμου και θα γίνει ο μακροβιότερος πρόεδρος.
  • Σεμινάριο του ΣΕΠΠΕ για τις πρώτες βοήθειες
    Για πρώτη φορά ο ΣΕΠΠΕ καταπιάνεται με τις πρώτες βοήθειες, διοργανώνοντας διημερίδα με ομιλήτρια την καθηγήτρια Μαρία Μήτσιου.
  • Διημερίδα διοργανώνει ο ΣΕΠΠΕ 5-7/1
    Διημερίδα διοργανώνει ο Σ.Ε.Π.ΠΕ στην Αθήνα 6-7 Ιανουαρίου 2018 η οποία θα συνδυαστεί με τον προκριματικό όμιλο Ευρωπαϊκού Παίδων στο κλειστό του Ρέντη 5-7/1 και καλεί τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή.

  • Τιμήθηκε για την προσφορά του ο Κώστας Χαριτωνίδης
    Για την προσφορά του στο βόλεϊ τιμήθηκε ο πρόεδρος του ΣΕΠΠΕ Κώστας Χαριτωνίδης, κατά την διάρκεια του 9ου διεθνές συνεδρίου "Η ιατρική στην άθληση" στο Grand Hotel στη Θεσσαλονίκη.

  • Τα διαδικτυακά σεμινάρια του ΣΕΠΠΕ
    Ο Σ.Ε.Π.ΠΕ. σε συνεργασία με την εταιρεία Science techologies από τον Απρίλιο του 2013, θα παρέχει στα μέλη του διαδικτυακά σεμινάρια, με ομιλητές από όλο τον κόσμο.