Εκτυπώστε τη σελίδα
27-07-2018 15:44

Ζερβός, Αλεξάκης, Ραφαηλάκης: «Μόνιμα οι τελικοί Masters στον Άγιο Νικόλαο»

 Ο οικοδεσπότης της διοργάνωσης της τελικής φάσης του Masters ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός αποδέχτηκε την πρόταση που έγινε εκ μέρους των αθλητών ώστε ο Αγιος Νικόλαος να φιλοξενεί μόνιμα την τελική φάση των Πανελληνίων πρωταθλημάτων μπιτς βόλεϊ, χαρακτήρισε την ΕΟΠΕ «συνεργάτη του Δήμου σε σπουδαίες διοργανώσεις» και υποσχέθηκε μελλοντικά να γίνεί ένα τουρνουά μπιτς βόλεϊ στη λίμνη της πόλης, ενώ ανανέωσε το ραντεβού του με το διεθνές τουρνουά μπιτς βόλεϊ που θα γίνει 24-26 Αυγούστου στην Ελούντα.

 

Ο δήμαρχος Αντώνης Ζερβός δήλωσε: «Σας καλωσορίζω για δεύτερη συνεχή χρονιά στην πόλη μας. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η περυσινή διοργάνωση στέφθηκε με επιτυχία και δείξαμε ότι ο Άγιος Νικόλαος μπορεί να κάνει μεγάλες διοργανώσεις. Ευχαριστούμε την Ελληνική Ομοσπονδία, τον πρόεδρό της Γιώργο Καραμπέτσο και όλα τα μέλη του συμβουλίου για την εμπιστοσύνη και ελπίζουμε αυτή η συνεργασία να μην σταματήσει εδώ και να κάνουμε ακόμα μεγαλύτερα πράγματα στο μέλλον. Οι αθλητές και οι αθλήτριες που θα αγωνιστούν, εκτός του ότι θα μας δείξουν τι είναι πραγματικά το beach volley, θα έχουν και 2-3 ημέρες να δουν και τις ομορφιές του τόπου μας. Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε με κάθε δυνατό τρόπο την διοργάνωση με την ελπίδα ότι θα είμαστε ξανά εδώ του χρόνου. Ευχαριστώ όλους τους εθελοντές που βοηθούν σε πολλά αθλήματα, όχι μόνο στο beach volley. Όλοι οι επιχειρηματίες βοηθούν και βάζουν πλάτη. Όλα αυτά είναι μεγάλη υπόθεση για το μέγεθος του Αγίου Νικολάου. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες».

«Στο πρόγραμμα το κλειστό γυμναστήριο»

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για την έλλειψη κλειστού γυμναστηρίου ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός είπε: «Μπορεί η πόλη μας να είναι πρωτεύουσα Νομού, ωστόσο ως μέγεθος δεν μπορούμε να στηρίξουμε παρουσία ομάδας στα εθνικά πρωταθλήματα με όλα τα έξοδα και τις μετακινήσεις. Είναι γεγονός ότι οι υποδομές μας δεν είναι καλές, ωστόσο έχουμε δημιουργήσει μία πολύ καλή ομάδα που αποδίδει και έχει διάθεση για δουλειά. Προσπαθούμε από τότε που αναλάβαμε να ολοκληρώσουμε τις υποδομές που είχαν ξεκινήσει για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και δεν ολοκληρώθηκαν, αλλά οι υποδομές είναι τέτοιες που δημιουργούν προβλήματα. Υπάρχει στον προγραμματισμό μας όμως».

«Μόνιμη εγκατάσταση μπιτς βόλεϊ»

Ο πρόεδρος Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας Αγίου Νικολάου Μιχάκης Φαρσάρης είπε: «Είναι χαρά μας που συμμετέχουμε σε αυτή την διοργάνωση. Σκοπός είναι να προάγουμε την φιλοξενία του τόπου μας και να αυξήσουμε τους επισκέπτες και το beach volley εντάσσεται σε αυτές τις δραστηριότητες. Είναι μεγάλη ευκαιρία για να έχουμε καλύτερη προβολή για τον τόπο μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φιλοξενούμε αυτή την διοργάνωση».

«Ολα τα αθλήματα στον Αγιο Νικόλαο»

 Ο Πρόεδρος Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού Αγίου Νικολάου Λευτέρης Ραφαηλάκης δήλωσε:  «Με την σειρά μου καλωσορίζω τους ανθρώπους της Ε.Ο.ΠΕ. και τους αθλητές στον Άγιο Νικόλαο. Προεκλογικά, συζητώντας με τον Δήμαρχο τι μπορούμε να κάνουμε για τον τόπο μας, του είπα να αναπτύξουμε τον αθλητικό τουρισμό που θα προβάλουν την περιοχή μας. Η απάντηση τότε ήταν "μα δεν έχουμε αθλητικές υποδομές" και του είπα ότι έχουμε βουνά, θάλασσα και παραλία που είναι οι βασικές μας υποδομές. Είμαστε πλέον στη φάση που υλοποιούμε τις σκέψεις μας, έχουμε συνεργασία με τις μεγαλύτερες Ομοσπονδίες της Ελλάδας και είμαστε στον σωστό δρόμο για την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού. Ευχαριστώ την Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης που μας εμπιστεύεται τη μεγαλύτερη διοργάνωση του beach volley στην Ελλάδα, καθώς και το Βαλκανικό σε ένα μήνα από τώρα. Επίσης, ευχαριστώ την Δ.Α.Ε.Α.Ν γιατί μαζί έχουμε κάνει εξαιρετικές εκδηλώσεις και υπάρχει πολύ καλή συνεργασία, όπως επίσης τις επιχειρήσεις και τους εθελοντές που βοηθούν όλοι όπως μπορούν. Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες. Η πόλη μας φιλοξενεί πολλές διοργανώσεις από πολλά ολυμπιακά σπορ όλο το χρόνο και έχει αναδείξει εφέτος 26 πρωταθλητές στα αγωνίσματα του στίβου. Κάνουμε προσπάθεια να φτιάξουμε ένα μεγάλο σύγχρονο κλειστό γυμναστηρίο».

«Ο κόσμος να γεμίσει τις κερκίδες»

Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Χάρης Αλεξάκης έκανε κάλεσμα στον κόσμο του Αγίου Νικολάου να παρακολουθήσουν τους αγώνες: «Καταρχάς να ευχαριστήσω την Ε.Ο.ΠΕ. για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει για δεύτερη χρονιά και φυσικά για τα καλά λόγια που είπαν για την πόλη μας οι αθλητές και οι παράγοντες. Σκοπός μας είναι όλοι να είναι ευχαριστημένοι για την φιλοξενία και σιγά σιγά θέλουμε να μπει το beach volley στις καρδιές όλων των κατοίκων της περιοχής. Αυτός είναι και ο λόγος που αναλάβαμε το Βαλκανικό που είναι μεγάλο στοίχημα για εμάς. Καλώ όλο τον κόσμο να έρθει όπως και πέρυσι να γεμίσει τις κερκίδες. Στον Άγιο Νικόλαο βρίσκονται οι καλύτεροι αθλητές της Ελλάδας και αυτοί επίσης θα ήθελαν να αγωνιστούν σε γεμάτες κερκίδες. Θέλουμε να καθιερωθεί η διοργάνωση αυτή στη πόλη μας και έχουμε αποδείξει ότι ο Άγιος Νικόλαος μπορεί να φιλοξενήσει τέτοιου είδους event».

 

st22.jpgvarsaris-nekta.jpgst1.jpgst2.jpgrafailakis-zervos-karab.jpgpapadimitriou-alexakis.jpgspilio-kara.jpgkazakou-rafailakis.jpgkarabe.jpgkara-papa-alexa.jpg

Media







Σχετικά άρθρα