1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-07-2018 11:56

Ο Καραμπέτσος συνάντησε τον Μπόρισιτς στο Βελιγράδι

Συνάντηση με τον πρόεδρο της CEV Αλεξάντερ Μπόρισιτς είχε στο Βελιγράδι ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Καραμπέτσος, ο οποίος ταξίδεψε στην πρωτεύουσα της Σερβίας συνοδευόμενος από τον διευθυντή της Ε.Ο.ΠΕ. Περικλή Μπακοδήμο.
Η συνάντηση έγινε σε άριστο κλίμα και μεταξύ άλλων θεμάτων, συζητήθηκαν θέματα του ευρωπαϊκού βόλεϊ, ενώ η συζήτηση πήγε και στις εξελίξεις στην Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης.

Τόσο η Ελληνική όσο και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία τόνισαν την ανάγκη να ενώσουν τις δυνάμεις τους για την ανάπτυξη του αθλήματος στη χώρα μας και στο εξωτερικό, ενώ ο Γιώργος Καραμπέτσος εξέφρασε την επιθυμία του ίδιου και της Ε.Ο.ΠΕ. να φιλοξενήσει η Ελλάδα στο άμεσο μέλλον διοργάνωση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος αναπτυξιακών κατηγοριών.

Σχετικά άρθρα

  • Δεύτερη νίκη και πανηγυρική πρόκριση του ΠΑΟΚ στους 16 του CEV Cup (pics)
    Ο ΠΑΟΚ επικράτησε για δεύτερη φορά της Μλάντοστ Ζάγκρεμπ με 3-0 κατακτώντας πανηγυρικά το εισιτήριο για τους 16 του CEV Cup, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την ιταλική Μιλάνο. Ο Δικέφαλος παρόλο που δεν είχε στη διάθεση του τον νεοαποκτηθέντα Γάλλο ακραίο Άξελ Τρούτσεφ και ο Μενέλαος Κοκκινάκης έμεινε στον πάγκο για να προφυλαχθεί, έχοντας το μεγάλο πλεονέκτημα από το 3-0 στο Ζάγκρεμπ διαχειρίστηκε σωστά το σημερινό ματς.
  • Pre League Ανδρών: Η ΕΟΠΕ υποβίβασε τον Κέρκη Σάμου στην Α2
    Την αποβολή του Κέρκη Σάμου από την φετινή Πρι Λιγκ ανδρών, και τον υποβιβασμό του στην Α2 ανδρών για την σεζόν 2024-25, γνωστοποίησε η ΕΟΠΕ.
  • Στις 21 Οκτωβρίου η πρεμιέρα της Volley League Γυναικών 2023-24
    Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ανακοινώνει, ότι, το πρωτάθλημα της Volley League Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024 θα έχει ως ημερομηνία έναρξης το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023.
  • Πιερρακάκης και Αυγενάκης υιοθέτησαν πρόταση της Ε.Ο.ΠΕ. για ηλεκτρονικό φύλλο αγώνος σε όλο τον αθλητισμό
    Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στο Ο.Α.Κ.Α. σύσκεψη με επίκεντρο τη ψηφιακή αναβάθμιση του αθλητισμού παρουσία του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκου Πιερρακάκη, του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, του Προέδρου της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργου Καραμπέτσου, του Προέδρου της Ε.Ο.Κ. Βαγγέλη Λιόλιου, του Προέδρου της Ο.Χ.Ε. Κωνσταντίνου Γκαντή και του Προέδρου της Κ.Ο.Ε. Κυριάκου Γιαννόπουλου.
  • Μεγάλη πρόκριση για Πολίς και Στράντζαλη στους 8 του Champions League
    Η νίκη της Πολίς κόντρα στη Δυναμό Καζάν ουσιαστικά "κλείδωσε" την πρόκριση για την ομάδα της Όλγας Στράντζαλη ακόμα και αν εκκρεμεί η τελευταία αγωνιστική που θα κρίνει την πρώτη θέση του ομίλου. Η Ελληνίδα διεθνής ήταν για άλλη μια φορά εκπληκτική και με 13 πόντους ήταν καθοριστικός παράγωντας στη νίκη της ομάδας της.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ