1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-06-2018 10:48

Συνάντηση της Ε.Ο.ΠΕ. με τις Ενώσεις

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ., συνάντηση του προεδρείου της Ομοσπονδίας με τους εκπροσώπους των Ενώσεων. Κατά την διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν διάφορα θέματα για το μέλλον της Ομοσπονδίας και των Ενώσεων.

Την ΕΣΠΑΑΑ εκπροσώπησε ο πρόεδρος της Κώστας Αλλαγιάννης, την ΕΣΠΕΔΑ ο πρόεδρος Γιώργος Κογκαλίδης, την ΕΣΠΕΠ ο πρόεδρος Θοδωρής Κανελλόπουλος, την ΕΣΠΕΔΕ το μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ιφιγένεια Τέφα, την ΕΣΠΕΚΕΛ ο πρόεδρος Αστέριος Πατσιαούρας, την ΕΣΠΕΜ ο αντιπρόεδρος Γιώργος Μοσχάς, την ΕΣΠΕΘΡ & ΑΝ.ΜΑΚ. ο πρόεδρος Ειρήναρχος Κεμανετζής, ενώ μέσω skype συμμετείχε ο πρόεδρος της ΕΣΠΕ Κρήτης Ανδρέας Γιαννόπουλος.

Στην συνάντηση δεν παρευρέθηκε η ΕΠΕΣΘ. Σύντομα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση και με τις Τοπικές Επιτροπές.

Σχετικά άρθρα

  • Εννέα ομάδες, τρείς προτάσεις
    Η Επιτροπή πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΘΡ κατέθεσε τρεις προτάσεις για τον τρόπο διεξαγωγής του, τη φετινή σεζόν, πάντα αναλογιζόμενη την δύσκολη οικονομική συγκυρία, της εποχής.
  • Στις 26 Μάη η Γ.Σ. του Πανναξιακού
    Με δελτίο τύπου που εξέδωσε το Δ.Σ. της Ναξιώτικης ομάδας, κάλεσε όλα τα μέλη, στην τακτική Γενική Συνέλευση που θα διεξαχθεί την Κυριακή 26 Μαΐου στις 12:00 στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου Ιερού ναού της Παντάνασσας στη Χώρα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ