1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-06-2018 11:28

Το ελληνικό σκάνδαλο και το ιταλικό πούλμαν

Πριν από λίγα χρόνια η ΕΟΠΕ χρεώθηκε πολλές χιλιάδες Ευρώ για να πληρώσει τιμολόγια για μετακινήσεις εθνικών ομάδων με πούλμαν και μάλιστα για μετακινήσεις λίγων εκατοντάδων μέτρων.

Είναι ένα από τα σκάνδαλα που για άγνωστους λόγους δεν ήρθαν ποτέ στη δημοσιότητα. Λέγεται πως τα χρήματα που επιβαρύνθηκε ο προϋπολογισμός της ομοσπονδίας θα μπορούσε η ΕΟΠΕ να πάρει όχι ένα αλλά και δύο πούλμαν για τις Εθνικές ομάδες.

Για το θέμα με τα υπερκοστολογημένα δρομολόγια θα επανέλθουμε σύντομα εκτός κι αν ο σημερινός πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος ξεπεράσει το σοκ από αυτά που κληρονόμησε και δεχτεί να κάνει μόνος του τις αποκαλύψεις για τους προκατόχους του... Θα τον περιμένουμε να συνέλθει...

Για την ώρα απολαύστε το ιδιόκτητο πούλμαν που εξασφάλισε η ιταλική ομοσπονδία αποκλειστιικά για τις μετακινήσεις των εθνικών ομάδων βόλεϊ ανδρών και γυναικών και κάντε τις συγκρίσεις σας...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ