1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-05-2018 17:15

Αυτή είναι η κορυφαία ομάδα της Volley League 2017-18

Τέσσερις παίκτες του Ολυμπιακού (ο Πολωνός πασαδόρος Φαμπιάν Ντρίζγκα, ο Ολλανδός ακραίος Γερούν Ράουβερντινκ, ο διεθνής κεντρικός Γιώργος Πετρέας, ο Γερμανός κεντρικός Μάρκους Μπέμε), ο διεθνής ακραίος του ΠΑΟΚ Ραφαήλ Κουμεντάκης, ο διαγώνιος της Κηφισιάς Καναδός Τέιλορ Χαντ, το λίμπερο του Φοίνικα Σύρου Δημήτρης Ζήσης είναι η κορυφαία ομάδα του πρωταθλήματος Volley League 2017-18, ενώ καλύτερος παίκτης Κάτω 20 ετών ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος του Παναθηναϊκού.

 

Ο προπονητής «που δεν θέλεις να έχει αντίπαλο» είναι ο τεχνικός του Εθνικού Σάκης Μουστακίδης και ο καλύτερος ρέφερι ο Γιώργος Γεωργουλέας που σταματάτησε την ενεργό δράση. Μαζί με τον MVP Βίκος Cola Βούλγαρο ακραίος του Ολυμπιακού Τοντόρ Αλεξίεφ είναι οι κορυφαίοι της σεζόν 2017-18 μετά από την ψηφοφορία των προπονητών των 12 ομάδων (κατά ποσοστό 70% στο τελικό αποτέλεσμα) ενώ ελήφθησαν ακόμα υπ΄όψη οι ψήφοι των δημοσιογράφων και οι επιδόσεις των στατιστικών. Αναλυτικά:

 

ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ 2017-18

MVP: Τοντόρ Αλεξίεφ (Ολυμπιακός)

Πασαδόρος: Φαμπιάν Ντρίζγκα (Ολυμπιακός ΣΦΠ)

Διαγώνιος: Τέιλορ Χαντ (ΑΟΠ Κηφισιάς)

Κεντρικός: Μάρκους Μπέμε (Ολυμπιακός ΣΦΠ)

Κεντρικός: Γιώργος Πετρέας (Ολυμπιακός ΣΦΠ)

Ακραίος: Γέρουν Ράουβερντινκ (Ολυμπιακός ΣΦΠ)

Ακραίος: Ραφαήλ Κουμεντάκης (ΠΑΟΚ)

Λίμπερο: Δημήτρης Ζήσης (ΑΟ Φοίνικας Σύρου)

Κ20: Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος (Παναθηναϊκός ΑΟ)

Προπονητής: Σάκης Μουστακίδης (ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης)

Διαιτητής της χρονιάς: Γιώργος Γεωργουλέας (Συνδέσμου Αθήνας)

 

Στην ψηφοφορία έλαβαν μέρος όλοι οι προπονητές των ομάδων, Ελληνες δημοσιογράφοι, ενώ πρώτη φορά εφέτος συμμετείχαν στην ψηφοφορία ανάδειξης των κορυφαίων και εκπρόσωποι κορυφαίων ΜΜΕ του βόλεϊ από το εξωτερικό όπως την Ιταλία, την Βουλγαρία, την Πολωνία, την Γερμανία και τον Καναδά.

Τις επόμενες ημέρες θα δημοσιευτούν οι επιλογές των προπονητών με τις καλύτερες και τις χειρότερες στιγμές των ομάδων τους, τις προτάσεις τους για το «fair play» της χρονιάς και τις ευχές τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η βράβευση των κορυφαίων θα γίνει σε προσεχή εκδήλωση της ΕΣΑΠ.

Σημείωση: Οι προπονητές δεν είχαν δικαίωμα να ψηφίσουν αθλητές της ομάδας τους με εξαίρεση τον αθλητή Κάτω 20 ετών και επίσης από τις επιλογές τους μπορούσαν να σημειώσουν μέχρι τρεις αθλητές από την ίδια ομάδα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ