1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-03-2018 01:20

Αθλητικός δικαστής: Δεκτό το αίτημα αναβολής των «αιωνίων»

Η Αθλητική Δικαστής στην χθεσινή συνεδρίαση της Τετάρτης, 21/03 αποφάσισε να κάνει δεκτό το αίτημα αναβολής επ’ αόριστο που υπέβαλλαν οι «αιώνιοι» για τις αντίστοιχες υποθέσεις για τις οποίες είχαν κληθεί σε απολογία.

Πιο συγκεκριμένα οι συνολικές αποφάσεις του μονομελούς δικαιοδοτικού οργάνου της  είναι:

«Σχετικώς με την κλήση σε απολογία υπ.αριθμ. 531 προς το σωματείο ΑΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ υπεβλήθη αίτημα αναβολής το οποίο έγινε αποδεκτό.

Η Αθλητική Δικαστής ανέβαλε αορίστως την εκδίκαση της υπόθεσης και οι εγκαλούμενοι θα κληθούν εκ νέου.Σχετικώς με την κλήση σε απολογία υπ.αριθμ. 532 προς το σωματείο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ υπεβλήθη αίτημα αναβολής το οποίο έγινε αποδεκτό. Η Αθλητική Δικαστής ανέβαλε αορίστως την εκδίκαση της υπόθεσης και οι εγκαλούμενοι θα κληθούν εκ νέου.

Σχετικώς με την κλήσεις σε απολογία υπ.αριθμ. 533 και 535 προς το σωματείο ΑΣ ΑΡΗΣ ως προς την πρώτη επιβάλλει στο σωματείο χρηματικό πρόστιμο ύψους 100€ και ως προς την δεύτερη επιβάλλει στο σωματείο πειθαρχική ποινή έγγραφης επίπληξης καθώς και χρηματικό πρόστιμο ύψους 100€.Σχετικώς με την κλήση σε απολογία υπ.αριθμ. 534 προς το σωματείο ΑΟ ΛΑΜΙΑΣ 2013 και την αθλήτριά του ΖΙΩΓΑ Φερονίκη:

  1. Επιβάλλει στο σωματείο την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης.
  2. Επιβάλλει στην αθλήτρια του σωματείου ΑΟ ΛΑΜΙΑΣ 2013 ΖΙΩΓΑ Φερονίκη την πειθαρχική ποινή του αποκλεισμού της για μια αγωνιστική ημέρα.»
 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ