1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-03-2018 15:34

«Είμαστε τυχεροί με Καραμπέτσο, φέρνει τρελές ιδέες για τη σωτηρία της ΕΟΠΕ»

Στη λαμπερή βραδιά όπου η ΕΣΑΠ τίμησε τους χορηγούς της ο Παντελής Ταρνατόρος επιχείρησε να μεταδόσει αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον της Ενωσης των ΤΑΑ αλλά ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος έχοντας νωρίτερα συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής ήταν με πεσμένο το ηθικό για το μέλλον της ομοσπονδίας.

 

Στην ομιλία του με κόπο προσπαθούσε να πει κάτι αισιόδοξο αλλά λίγα λεπτά αργότερα όταν το λόγο πήρε ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης κατάφερε να απογειώσει τον Καραμπέτσο μεταφορικά και κυριολεκτικά καθώς του έπλεξε το εγκώμιο για τις προσπάθειες που κάνει για την σωτηρία της ΕΟΠΕ...

«Εχουμε δώσει πολλές μάχες παρέα με την ΕΟΠΕ και την ΕΣΑΠ για το καλό του βόλεϊ. Το μεγαλύτερο πρόβλημα το εντοπίζουμε στην ΕΟΠΕ. Είμαστε τυχεροί που η ΕΟΠΕ στην πιο δύσκολη στιγμή της έχει πρόεδρο τον Γιώργο Καραμπέτσο. Φέρνει τρελές ιδέες για να σώσει την ομοσπονδία. Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση αλλά μαζί το παλεύουμε και πιστεύω πως θα καταφέρει να σώσει την ομοσπονδία από την καταστροφή».

 

 

Σχετικά άρθρα

  • Ευχαριστήριες ανακοινώσεις Ε.Ο.ΠE. και ΕΣΑΠ σε Αυγενάκη για τη συμβολή του στα μέτρα στήριξης
    Ευχαριστήριες ανακοινώσεις προς στον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, για τον καθοριστικό ρόλο που έπαιξε, ώστε να συμπεριληφθούν τα αιτήματα των σωματείων του βόλεϊ για τους αθλητές αλλα και του υπαλληλικού προσωπικού των Ομοσπονδίών και των επαγγελματικών ενώσεων, στα ευεργετικά μέτρα στήριξης που ανακοίνωσε το Υπουργείο Οικονομικών, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοιού, εξέδωσαν διαδοχικά η Ε.Ο.ΠE. και η ΕΣΑΠ.
  • Καραμπέτσος και Π.Ο.Π. στο τραπέζι για τα κλιμάκια και τις προεθνικές ομάδες
    Συνάντηση με τους Περιφερειακούς Ομοσπονδιακούς Προπονητές Ε.ΠΕ.Σ.Θ. είχε προχθές το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη η αντιπροσωπεία της Ε.Ο.ΠΕ..
  • Σε ρυθμούς κλήρωσης η Volley League ανδρών
    Αντίστροφα μετράει για το πρώτο σερβίς της χρονιάς η Volleylegue, καθώς σε λίγες ώρες (18:30), στο ξενοδοχείο Coral (Λεωφόρο Ποσειδώνος 35 στο Παλαιό Φάληρο) ,η ΕΣΑΠ θα πραγματοποιήσει την φετινή κλήρωση του πρωταθλήματος ανδρών που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 2 Νοεμβρίου.
  • Ε.Ε.Α.: Ο Ηρακλής δεν κατέθεσε φάκελο και η Α.Ε.Κ. συνεχίζει να «πουλάει τρέλα»
    Το volleynews.gr βρίσκεται έξω από τα γραφεία της Επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού και σας ενημερώνει για την εξέταση των φακέλων των ομάδων των Τ.Α.Α., που θα αγωνιστούν στη Volley League 2019-20.
  • Γενικός αρχηγός στον Μίλωνα ο Μάριος Γκιούρδας
    Τον θρύλο του ελληνικού βολεϊ και μάνατζερ της εθνικής ανδρών, Μαριο Γκιούρδα, ανακοίνωσε ως νέο γενικό αρχηγό της ανδρικής ομάδας (ανέβηκε στην Α2),  η διοίκηση του Μίλωνα . Να σημειωθεί ότι ο Γκιούρδας είχε αγωνιστεί στον σύλλογο της Ν. Σμύρνης, την τριετία 2010-13, στο φινάλε της καριέρας του.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ