1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-12-2017 15:19

ΕΟΠΕ: Αναζητεί νεαρούς εθελοντές

Μια ξεχωριστή ευκαιρία δίνεται σε νεαρούς αθλητές βόλεϊ να συμμετάσχουν στους αγώνες του Προκριματικού Ομίλου Παίδων που θα διεξαχθούν στις 5,6 και 7 Ιανουαρίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη», με το να δηλώσουν ενδιαφέρον για εθελοντές (Συνοδοί Ομάδων και Γραμματειακή Υποστήριξη).



Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν την ιδιότητα του αθλητή βόλεϊ και ηλικία έως 25 ετών, να είναι γνώστες της αγγλικής γλώσσας τουλάχιστον και σε καλό επίπεδο (γνώση ισπανικής, πορτογαλικής ή ρώσικης γλώσσας θα συνεκτιμηθεί), ενώ θα συνεκτιμηθούν και άλλα στοιχεία (σπουδές, αθλητικές διακρίσεις κ.λ.π.).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την σχετική φόρμα (ΕΔΩ) και να την αποστείλουν στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 3/1/2018 (11.00’).


Σε περίπτωση περισσότερων υποψηφιοτήτων, θα τηρηθεί η σειρά αποστολής του σχετικού email.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ