Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
29-12-2017 14:08

To αντίο του Γκόμεζ: «Έδωσα μάχες για τον ΠΑΟΚ»

Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη Tύπου, η οποία έγινε στο PAOK Sports Arena, με αφορμή την αποχώρηση του Ερνάρντο Γκόμεζ από τον δικέφαλο.

Ο Βενεζουλάνος σταρ ήταν ιδιαίτερα φορτισμένος, ενώ δεν έκρυψε και το παράπονό του για όσους έλεγαν ότι εκείνος ειναι το πρόβλημα της ομάδας. 

«Δεν έχω πολλά λόγια να πω, απόλαυσα το κάθε λεπτό που ήμουν στον ΠΑΟΚ. Όλοι είδατε τι έγραψα στον λογαριασμό στο Instagram και δεν έχω να πω πολλά παραπάνω. Στα τελευταία τρία παιχνίδια έδειξα σε όλους τι μπορώ να κάνω, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για τον τεχνικό και την διοίκηση και έπρεπε να το σεβαστώ. Εγώ εύχομαι στην ομάδα ότι καλύτερο, να πετύχουν τους στόχους τους και ξέρουν ότι θα μου λείψουν.


Είναι από τις δύσκολες στιγμές της ομάδας, το ήξερα ότι μετά τον τραυματισμό μου, ότι είχα 50% πιθανότητες να επιστρέψω και 50% να σταματήσω. Έδωσα μάχες, αυτό δεν ήταν αρκετό για την ομάδα, θα μου λείψουν πολλά από εδώ» τόνισε χαρακτηριστικά ο άσος από τη Βενεζουέλα, που ερωτηθείς για τα μηνύματα που έλαβε από τον κόσμο του ΠΑΟΚ, αποκρίθηκε:

«Ήταν λίγο αμφιλεγόμενα τα συναισθήματα, υπήρξαν μηνύματα ότι έλεγαν ότι εγώ είμαι το πρόβλημα στην ομάδα. Εγώ από την πλευρά μου κρατάω τα θετικά σχόλια, την μεγάλη αγάπη του κόσμου, είμαι απλά ένας αθλητής που προσπαθούσα να κάνω το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ. Θα κρατήσω σχέσεις με τα παιδιά, με όλους όσους συνεργάστηκα εδώ και με ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν».

Σε ότι αφορά το τι θα του λείψει περισσότερο; Όταν παίζεις στο Παλατάκι και είναι γεμάτο, είναι κάτι ιδιαίτερο, ξεχωριστό. Ο χρόνος θα δείξει τι θα μου λείψει περισσότερο. Σας ευχαριστώ για όλα»

Σχετικά άρθρα