1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-12-2017 14:09

Τιμήθηκε για την προσφορά του ο Κώστας Χαριτωνίδης

Για την προσφορά του στο βόλεϊ τιμήθηκε ο πρόεδρος του ΣΕΠΠΕ Κώστας Χαριτωνίδης, κατά την διάρκεια του 9ου διεθνές συνεδρίου "Η ιατρική στην άθληση" στο Grand Hotel στη Θεσσαλονίκη.

Είναι μεγάλη τιμή για τον Κώστα Χαριτωνίδη, καθώς το αντίστοιχο βραβείο έχουν ήδη λάβει μεγάλα ονόματα του ελληνικού αθλητισμού, όπως ο Νίκος Γκάλης, ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Πύρρος Δήμμας και ο Γιώργος Κούδας.

Την βράβευση στον πρόεδρο του ΣΕΠΠΕ την έκανε ο κ. Αστέριος Δεληγιάννης, καθηγητής στο εργαστήριο "Ιατρική της Άθλησης", εκεί όπου ο Κώστας Χαριτωνίδης έκανε την διατριβή του.


«Είναι πολύ τιμητικό για μένα, αφού από την θέση αυτή πέρασαν μεγάλα ονόματα του ελληνικού αθλητισμού. Ευχαριστώ την επιτροπή του συνεδρίου για την τιμή αυτή και ιδιαίτερα τον κ. Δεληγιάννη.

Η παρουσία του στον χώρο του αθλητισμού έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Η προσφορά του θεωρείται πολύ σημαντική σε όλα τα αθλήματα και επειδή είναι η τελευταία του χρονιά ως καθηγητής, ελπίζουμε όλοι να συνεχίσει και στη συνέχεια» ήταν τα λόγια του Κώστα Χαριτωνίδη.

Σχετικά άρθρα

  • Μακροβιότερος πρόεδρος του ΣΕΠΠΕ ο Κώστας Χαριτωνίδης
    Ο Κώστας Χαριτωνίδης για έκτη συνεχόμενη εκλογική διαδικασία αναδείχτηκε νικητής στον Σύνδεσμο Προπονητών Πετοσφαίρισης. Ο ΣΕΠΠΕ την περασμένη Κυριακή πραγματοποίησε την τακτική του εκλογική Γενική Συνέλευση στην αίθουσα διαλέξεων Μίκρας στη Θεσσαλονίκη. Ο Χαριτωνίδης ανανέωσε την θητεία του μέχρι το 2021 οπότε και θα κλείσει 16 χρόνια στο τιμόνι του Συνδέσμου και θα γίνει ο μακροβιότερος πρόεδρος.
  • Σεμινάριο του ΣΕΠΠΕ για τις πρώτες βοήθειες
    Για πρώτη φορά ο ΣΕΠΠΕ καταπιάνεται με τις πρώτες βοήθειες, διοργανώνοντας διημερίδα με ομιλήτρια την καθηγήτρια Μαρία Μήτσιου.
  • Ριζόπουλος και Χαριτωνίδης στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης
    Δύο μεταγραφές ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης με την προσθήκη του πασαδόρου Γιάννη Χαριτωνίδη και του ακραίου Δημήτρη Ριζόπουλου.


  • Διημερίδα διοργανώνει ο ΣΕΠΠΕ 5-7/1
    Διημερίδα διοργανώνει ο Σ.Ε.Π.ΠΕ στην Αθήνα 6-7 Ιανουαρίου 2018 η οποία θα συνδυαστεί με τον προκριματικό όμιλο Ευρωπαϊκού Παίδων στο κλειστό του Ρέντη 5-7/1 και καλεί τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή.

  • Με 8 παίκτες και αβέβαιη συνέχεια η «πρώτη» του Άρη
    Χωρίς να γνωρίζουν τι μέλλει γενέσθαι, ξεκίνησαν την Δευτέρα (31/08) την προετοιμασία τους στο γήπεδο μπιτς βόλεϊ της Μίκρας οι παίκτες του Άρη, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Μέλκα.
Περισσότερα από την κατηγορία: Στο σκαμνί ΠΑΟΚ, Παναχαϊκή »

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ