1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-09-2017 12:58

Η ΕΟΠΕ λύνει τον γόρδιο δεσμό

Μετά την απόφαση απόσυρσης του Ηρακλή Κηφισιάς από την Α1 γυναικών, υπάρχει κίνδυνος διακωμώδησης της κατηγορίας, αφού οι περισσότερες ομάδες σκέφτονται να διώξουν τις ξένες αθλήτριες, ξέροντας ότι δεν υπάρχει κίνδυνος να υποβιβαστούν.

Με την επιστροφή του προέδρου της ΕΟΠΕ, Γιώργου Καραμπέτσου από την Γενική Συνέλευση της CEV, που διεξάγεται στην Πολωνία, θα κληθούν οι ομάδες θα αποφασίσουν και εκεί θα κριθεί ποιες ενδιαφέρονται για το καλό του αθλήματος και ποιες… βολεύτηκαν από την απόσυρση του Παναθηναϊκού και του Ηρακλή Κηφισιάς.

Βάσει προκήρυξης δεν θα μπορέσουν να γίνουν αλλαγές. Ετσι θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία κυρίων με τις λύσεις να είναι δύο:

-Να δοθούν δύο Wild Cards, λογικά ανάμεσα σε Θέτιδα και ΑΕΚ, ΧΑΝΘ,  Πανιώνιο.  Θα υποβιβαστούν δύο από την Α1 και θα ανέβουν δύο από τη Pre League. Στη Pre League (αν φέτος συμμετέχουν και επίλαχούσες από την Α2) θα πέσουν τέσσερις και θα ανέβουν δύο, αφού του χρόνου θα συμμετέχουν ο ΠΑΟ και ο Ηρακλής Κηφισιάς. 

-Να μείνει η κατηγορία με 10 ομάδες, αλλά να υποβιβαστούν δύο και να ανέβουν τέσσερις από τη Pre League.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ