1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-06-2017 11:35

Ο Πήγασος θέλει Pre League

Με επιστολή του, ο Πήγασος Πολίχνης τάσσεται υπέρ της δημιουργίας Pre League και στους άνδρες. .
«Η τυχόν ματαίωση της δημιουργίας της Pre League στους Άνδρες Θα αποτελέσει οπισθοδρόμηση για to αντρικό βόλεϊ. Θα είναι μια ακόμη χαμένη ευκαιρία για εκείνο to κομμάτι του αθλήματος που όλοι ενδιαφέρονται για την ανάπτυξή του. Άλλοι Πραγματικά και άλλοι δήθεν, όπως αποδείχθηκε.

Τόσο η επιτυχία συμμετοχής στα μπαράζ ανόδου για τη Volley League του Αντρικού Τμήματος μας τα δυο τελευταία χρόνια, όσο και η κατάκτηση των 2 τελευταίων Πανελληνίων Εφηβικών Πρωταθλημάτων και ενός Παιδικού με στελέχωση των ομάδων μας με ότι καλύτερο διαθέτει αυτή τη στιγμή σε αυτές τις ηλικίες η πόλη μας , μας οδήγησαν στην ηθική υποχρέωση να στηρίξουμε έμπρακτα από την αρχή, την προσπάθεια ίδρυσης και διατήρησης της νέας κατηγορίας, έχοντας σαν γνώμονα όχι μόνο την αναβάθμιση της Α2 κατηγορίας αλλά και την πεποίθηση ότι ΟΛΟΙ οι αθλητές και ΟΛΑ τα σωματεία αξίζουν καλυτέρους, δυνατότερους ποιοτικότερους και πιο ανταγωνιστικούς αγώνες με συμμετοχή ΟΛΩΝ σε ένα πιο αναβαθμισμένο πρωτάθλημα που σε βάθος χρόνου Θα λειτουργούσε σαν μια πιο δυνατή βάση στήριξης και ενισχύοντας με πιο γερά «θεμέλια» την μεγάλη κατηγορία της Volley League σε σχέση με το παλιό σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος Α2 , αυτό των απλών ομίλων.

Έτσι η Διοίκηση του Πήγασου Πολίχνης ήταν η πρώτη Πανελλαδικά που εξέφρασε την επιθυμία για τη συμμετοχή του Αντρικού Τμήματος Βόλεϊ στη νέα υπό ίδρυση κατηγορία Αντρών της Pre League με την αποστολή δήλωσης συμμετοχής μας στη νέα κατηγορία.

Συγχαρητήρια στις 10 ομάδας που δήλωσαν συμμετοχή

Είναι ακόμη πολύ νωπές στη μνήμη μας οι απόψεις της πλειοψηφίας των σωματείων για τη χαμηλή ποιότητα των πρωταθλημάτων μας, και την αναβάθμιση που θα υπήρχε, αν, εκτός άλλων, δημιουργούνταν μια ενδιάμεση κατηγορία, ανάμεσα στην Α1 και την Α2, στην μορφή της παλιάς ενιαίας Α2, ανεξαρτήτως ονομασίας της.

Δυστυχώς η ευκαιρία κινδυνεύει να χαθεί

Εμείς από την πλευρά μας έχουμε ήδη αποστείλει έγγραφο στην ΕΟΠΕ με το οποίο εκφράζουμε την συμφωνία μας με τη δημιουργία της Pre League για την αγωνιστική περίοδο 2017- 2018 με την συμμετοχή των 1Ο ομάδων και με τις αναγκαίες προσαρμογές στην προκήρυξη που έχει αποσταλεί.

Οποιαδήποτε άλλη λύση θα είναι αρνητική για το άθλημα. Όμως αν τελικά δεν δημιουργηθεί, ας δούμε από τώρα πως θα διοργανώσουμε όσο καλύτερα γίνεται το Πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών και τι Θα προβλέψουμε για τις επόμενες αγωνιστικές περιόδους. Στο θέμα αυτό πρέπει να έχουν λόγο όλες οι ενδιαφερόμενες πλευρές. Καλούμε την Ομοσπονδία να διοργανώσει συσκέψεις των Σωματείων της Α2 (μία ή περισσότερες) προκειμένου να ληφθούν οι καλύτερες δυνατές αποφάσεις.

Μπορεί να φαίνεται ότι κινδυνεύει να χαθεί μια ευκαιρία να «πάμε» όλοι μαζί Βόλεϊ ψηλότερα, όμως στον Πήγασο Πολιχνης δεσμευόμαστε να το «πάμε» εκεί που ανήκει. Όπως κάνουμε άλλωστε όλα αυτά τα τελευταία χρόνια στελεχωμένοι και στηριζόμενοι από ανθρώπους που αγαπούν με ανιδιοτέλεια την Ελληνική Πετοσφαίριση και διαβεβαιώνοντας πρωτίστως τους Αθλητές μας, τους Γονείς τους, και τους Φίλους του Σωματείου μας ανά την Ελλάδα, ότι Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την αναβάθμιση του Βόλεϊ στην Πολίχνη , στην Δυτική Θεσσαλονίκη και την Ελλάδα γενικότερα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ