1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-03-2017 20:08

Επίσημα στην Εθνική γυναικών ο Ρούσης: «Ρεαλιστικός στόχος η πρόκριση στο Ευρωβόλεϊ»

Στη συνεδρίαση του  ΔΣ της ΕΟΠΕ, που βρίσκεται σε εξέλιξη επιβεβαιώθηκη ότι ο Γιώργος Ρούσης θα είναι ο νεός προπονητής της Εθνικής γυναικών 


 

«Σίγουρα αποτελεί μια δικαίωση για μένα, ιδιαίτερα μετά τη φετινή χρονιά και με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τη διοίκηση του Πανναξιακού που μου έδωσε την ευκαιρία να δουλέψω εδώ στη Νάξο, αλλά και τη διοίκηση της ΕΟΠΕ για την τιμή και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Δεν ήταν αυτοσκοπός το να βρεθώ στον πάγκο της Εθνικής, αλλά στη ζωή μου και στην προπονητική μου θέλω πάντα να βελτιώνομαι συνεχώς, να θέτω νέα όρια, νέους στόχους. Σίγουρα η Εθνική ομάδα αποτελεί ύψιστη τιμή για τον καθένα και το ίδιο ισχύει και για μένα», δήλωσε  ο 38χρονος τεχνικός στην ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ. 


«Η Εθνική χρειάζεται στήριξη από όλους. Ομοσπονδία, αθλήτριες, προπονητές. Σίγουρα η παρουσία σε μια μεγάλη διοργάνωση λείπει τα τελευταία χρόνια, αλλά είναι ένας στόχος εφικτός γιατί υπάρχει το υλικό. Προσωπικά θεωρώ ότι τα προηγούμενα χρόνια οι προπονητές έκαναν το καλύτερο που μπορούσαν με βάση τα όσα τους προσέφεραν, αλλά για να έρθει η επιτυχία χρειάζεται οργάνωση και συλλογική προσπάθεια», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Έχουμε μπροστά μας στα τέλη Μαΐου τον προκριματικό όμιλο του παγκοσμίου πρωταθλήματος που εξ ορισμού είναι ένας δύσκολος στόχος για την παρούσα κατάσταση της Εθνικής. Ο άμεσος στόχος όμως η δημιουργία του βασικού πυρήνα της ομάδας που θα οδηγήσει την εθνική στην πρόκριση στο επόμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και θεωρώ ότι η παρουσία μας στα τελικά του Ευρωβόλεϊ 2019 είναι ένας ρεαλιστικός στόχος».

Το who is who του Γιώργου Ρούση
Ο 38χρονος τεχνικός (έχει γεννηθεί στις 4 Ιανουαρίου 1979) ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από την ομάδα της γενέτειρας του, τον ΑΟ Μαρκόπουλου όπου δούλεψε ως συνεργάτης του Σούλη Τουρσούγκα αρχικά και του Γιώργου Λυκούδη στη συνέχεια (2005-2010), τον οποίο ακολούθησε στην Εθνική γυναικών (2008-2009), ενώ την επόμενη χρονιά (2009-2010) ήταν συνεργάτη στην Εθνική Γυναικών του Ιταλού Τζιάνι Καπράρα.

Την σεζόν 2010-2011 ήταν πρώτος προπονητής στην ΑΕ Αγίας Παρασκευής (Α2 Γυναικών) και την επόμενη (2011-2012) ήταν στον πάγκο του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας.

Στην ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας ξεκίνησε και την σεζόν 2012-2013, αλλά τον Νοέμβριο του 2012 όπου παρέμεινε μέχρι τον Μάρτιο του 2016 ενώ από τον Ιούνιο είναι ο προπονητής του Πανναξιακού με τον οποίο φέτος αγωνίστηκε στον τελικό του Κυπέλλου στην Γλυφάδα.

Σχετικά άρθρα

3 σχόλια

  • Comment Link pao29 Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017 18:48 posted by pao29

    posted by Blender...να σε ρωτησω και εγω κατι πριν σε χαρακτηρισω...μηπως ξερεις με καλμαζιδη προπονητη στην εθνικη γυναικων που γινοταν η προπονηση;;;τι διατροφη ακολουθουσαν;;;τι επιλογες γινοντουσαν και πως;;;μηπως θυμασαι τι ειπε ο καλμαζιδης οταν αφησε την εθνικη για να παει στον παοκ;;;και μια που το ανεφερες μια ερωτηση ακομη...εχουν σχεση οι μανατζαραιοι με το ποιες θα κληθουνε στην εθνικη;;;αυτα προς το παρων νεοκοπε...εσυ θα αφηνες τα καλοκαιρινα σου μπανια(ιουλιο-αυγουστο) για 2 μηνες προκειμενου να μετεχεις στην εθνικη;;;αν λοιπον ολοι εργαζονται δωρεαν συμφωνω μαζι σου...αν οχι τοτε να εχει δικαιωμα να πει η καθε κοπελλα που δεν θελει οτι δεν παει...με φοβερες και νταηλικια δεν παιζει κανενας τιποτα...(βλεπε μαυροματη)...

  • Comment Link Blender Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017 05:20 posted by Blender

    Κύριε Pao29 είσαι τελείως εκτός τόπου και χρόνου!
    Δηλαδή για να βάλει μια αθλήτρια τα παπούτσια της να κατέβει στο γήπεδο να παίξει πρέπει να έχει οπωσδήποτε οικονομικό κίνητρό! Έχεις τυχοδιωκτική φιλοσοφία και δεν μπορείς να καταλάβεις την αξία της κλίσης στην Εθνική ομάδα γιατί προφανώς δεν έχεις ασχοληθεί με αθλητισμό και είσαι οπαδός παλαιάς κοπής!
    Θα σε πληροφορήσω ότι δεν υπάρχει τουρνουά Εθνικών ομάδων στο εξωτερικό που να μην έχει καμιά 10αριά μάνατζερς στην κερκίδα. Το να διακριθείς μέσω της Εθνικής ομάδας είναι ότι καλύτερο μπορεί να γίνει γιατί έχεις να αντιμετωπίσεις τις καλύτερες και αυτό έχει ιδιαίτερη αξία και όχι π.χ. στο Ελληνικό πρωτάθλημα που είναι 2 και 3ων ταχυτήτων.
    Θα πρέπει όλους να μας προβληματίσει η απαξίωση της Εθνικής ομάδος και στις γυναίκες αλλά και στους άντρες. Η λίστα της ΕΟΠΕ έχει στερέψει από Έλληνες προπονητές και αυτό είναι λυπηρό. Δυστυχώς συμβαδίζει με την απαξίωση της κοινωνίας μας και της Εθνικής μας συνείδησης.
    Στα δύσκολα πρέπει να βάλεις πλάτη και τώρα φίλε μου είναι αυτή η στιγμή! Ούτε χτές αλλά ούτε αύριο!

  • Comment Link Pao29 Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017 20:48 posted by Pao29

    Ρουσση μια ερωτηση γιατι λες για στηριξη απο ολους...οι παικτριες ξερεις ποσα παιρνουν;;;εσυ θα δουλεψεις τσαμπα;;;στην εοπε εργαζονται τσαμπα;;;;οταν λοιπον δουλευεις τσαμπα μην υποχρεωνεις κυρια εοπε καμμια αθλητρια να παιξει...αφηστε το παραμυθι για την δοξα και τα χρωματα...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ