1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
15-02-2017 17:55

Καραμπέτσος: «Φαβορί η Θεσσαλονίκη και Final 4 υπερ-ειδικής διαχείρισης»

Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος μίλησε ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95.5 και έχρισε φαβορί την Θεσσαλονίκη για την διεξαγωγή του Final 4 του Κυπέλλου ανδρών, ενώ μίλησε για διοργάνωση υπέρ-ειδικής διαχείρισης».
«Η Θεσσαλονίκη είναι μια από τις υποψήφιες πόλεις και έχει αρκετές πιθανότητες, περισσότερες από κάθε άλλη. Πρόθεση μας είναι να διεξαχθεί εκεί, αλλά αυτό δεν εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς. Πιστεύω ότι μέχρι τα τέλη της εβδομάδας θα έχουμε μια πιο πλήρη εικόνα για το τι ακριβώς ισχύει. Όπως ως διαιτητής δεν δεχόμουν αντιδράσεις και δεν ξεχώριζα τις ομάδες, το ίδιο θα κάνω και τώρα. Από τη στιγμή που θα αποφασίσει η ΕΟΠΕ να αναθέσει τη διοργάνωση, η οποία σημειωτέον θα είναι υπέρ-ειδικής διαχείρισης, κανείς δεν θα μπορεί να πει τίποτα».

«Η Ομοσπονδία δεν αποκλείει καμία περιοχή, ωστόσο η Θεσσαλονίκη έχει δεκάδες σωματεία βόλεϊ που θέλουν να δουν έναν τελικό μετά από πολλά χρόνια. Υπάρχουν όμως κάποιες προϋποθέσεις, που έχουν να κάνουν με την φιλοξενία των ομάδων και το γήπεδο που πρέπει να παραχωρηθεί. Πιστεύω ότι μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα ξέρουμε οριστικά το τι θα συμβεί»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ