1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-02-2017 19:40

200.000 δελτία η ΕΟΠΕ και το ξεχωριστό δώρο στον μικρό Χρήστο

Ο 10χρονος Χρήστος είναι το νέο... μέλος στο μητρώο της ΕΟΠΕ, όπου έφτασε αισίως τα 200.000 μέλη. Η Ομοσπονδία με αφορμή λοιπόν το γεγονός αυτός αποφάσισε να του παραδώσει δώρα με ξεχωριστές ευχές.

Ο νεαρός Χρήστος Γιάννης, γεννημένος στις 27-10-2007 έβγαλε το πρώτο του δελτίο στον Α.Ο Νέοι Βύρωνος ενώ την Κυριακή (5/2) «έγραψε» και την πρώτη του συμμετοχή με την ομάδα του.

Mαζί με τη μητέρα του και την αδερφή του, ο Χρήστος πέρασαν από την Ομοσπονδία για να παραλάβουν το δελτίο από τον τιμ μάνατζερ των Εθνικών ομάδων και εμβληματικό αρχηγό της Εθνικής Ανδρών, Μάριο Γκιούρδα.

Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος γνώρισε το μικρό Χρήστο και του ευχήθηκε να έχει υγεία και να μη σταματήσει να αγαπά το βόλεϊ ενώ αμέσως μετά χάρηκε διπλά όταν ο Μάριος Γκιούρδας του παρέδωσε το δελτίο του με δώρο μια τσάντα της Εθνικής και μια φόρμα. Η ευχή του Γκιούρδα «όταν μεγαλώσεις ως μέλος των Εθνικών ομάδων όλα αυτά θα τα πάρεις από μόνος σου» ήταν αυτή που θα τον συνοδεύει στην αθλητική και βολεϊκή του σταδιοδρομία!

proedros giourdas giannischristos

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ