1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-07-2016 15:18

Στο Παγκόσμιο Εφήβων ο Νίκος Σοφιανός

Αλλη μια εκπροσώπηση της χωρας μας σε διεθνές επίπεδο θα συμβεί τις επόμενες ημέρες, με την παρουσία του Νίκου Σοφιανού, σαν Τεχνικός Επιτετραμμένος τη Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (FIVB Technical Supervisor), στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Volley Εφήβων-Νεανίδων (Κάτω των 19 ετών) που θα διεξαχθεί στην Λάρνακα της Κύπρου, απο τις 26 εως τις 31 Ιουλίου 2016.

Ο ορισμός του Νίκου Σοφιανού, ερχεται σε συνέχεια των πολλών διεθνών τουρνουά Ολυμπιακών Αγώνων, Παγκόσμιου Τουρ και Παγκόσμιων Πρωταθλημάτων, που ο Νίκος Σοφιανός εχει συμμετάσχει, συμπληρώνοντας τον πίνακα των Ελλήνων που διαπρέπουν και εκτός συνόρων.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Λάρνακας, ειναι το τρίτο διεθνές τουρνουά που διοργανώνεται στην Κύπρο , προηγούμενων των Παγκόσμιων Πρωταθλημάτων Κάτω των 19 ετών (2012) και Κάτω των 21 ετών (2014)

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων - Νεανίδων (Κάτω των 19 ετών) ξεκίνησε το 2002 και διοργανώνονταν σε ετήσια βάση μέχρι το 2013 δίνοντας τον ατυπο τίτλο του παλαιότερου αναπτυξιακού τουρνουά beach volley της FIVB

Στην διοργάνωση θα συμμετάσχουν 54 ομάδες εφήβων απο 38 χώρες και 52 ομάδες νεανίδων απο 35 χωρες

Στην φωτο ο Νίκος Σοφιανός (στο κέντρο) απο το αντίστοιχο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων στην Πορτογαλία (2013)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ