1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-07-2016 15:21

«Βασικός μας στόχος παραμένει η καταβολή της μισθοδοσίας μας»

Τον αγώνα τους για την καταβολή των δεδουλευμένων τους συνεχίζουν οι εργαζόμενοι της ΕΟΠΕ. Με νέα του ανακοίνωση το ΔΣ του ΠΣΥΑΣ τονίζει πως παρά τα δημοσιεύματα που βγαίνουν στην επιφάνεια ενόψει των εκλογών του Σεπτεμβρίου, οι ίδιοι παραμένουν αμέτοχοι και θα συνεχίζουν τον αγώνα τους για την μισθοδοσία τους.
Η ανακοίνωση:

Με αφορμή τα χθεσινά δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο και ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης που θα πραγματοποιηθούν σύντομα, δηλώνουμε ότι, παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τα τεκταινόμενα της προεκλογικής περιόδου, ωστόσο ως Υπάλληλοι και εργαζόμενοι της ΕΟΠΕ και των Ενώσεών της παραμένουμε αμέτοχοι και ανεπηρέαστοι.

Βασικός στόχος μας εξακολουθεί να είναι η άμεση και οριστική επίλυση του σοβαρότατου προβλήματος της καταβολής της μισθοδοσίας μας.

Βασικό μέλημά μας εξακολουθεί επίσης, να είναι η εξάσκηση των επαγγελματικών καθηκόντων μας με συνέπεια, υπευθυνότητα, αμεροληψία και ανεπηρέαστη κρίση και από τα τρέχοντα γεγονότα της προεκλογικής αυτής περιόδου αλλά και από την κατάληξη της εκλογικής διαδικασίας.

Ωστόσο, στην περίπτωση που ο προαναφερθείς βασικός στόχος μας δεν επιτευχθεί δηλώνουμε για μια ακόμη φορά την αγωνιστική μας ετοιμότητα.

1 σχόλιο

  • Comment Link ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΟΣ Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016 17:10 posted by ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΟΣ

    Χαιρομαι για τη θεση αυτη των εργαζομενων, συνηγορω στην διεκδικηση των δεδουλευμενων τους με οποια διοικηση και ειλικρινα τους ευχομαι το καλυτερο....ας φροντισουν ομως να σταματησουν επιτελους το Γιωργακη το Σαμ....απο τις κακες συνηθειες για το καλο του Βολλευ....

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ