1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-11-2012 15:06

«Δώσε Ελπίδα, μοιράσου την χαρά!»

Κατεβάστε το αρχείο:
O Α.Ο Ελπίς Αμπελοκήπων με αφορμή την ιδιαίτερη οικονομική και κοινωνική κατάσταση που βιώνει η χώρα και ενόψει των εορτών των Χριστουγιέννων αναλαμβάνει και εφέτος πρωτοβουλία συγκέντρωσης τροφίμων, ρούχων και άλλων ειδών οικιακής χρήσης με σκοπό τη βοήθεια των παιδιών των του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο. Χορηγός προβολής της πρωτοβουλίας είναι το volleynews.gr
Η ΕΛΠΙΔΑ σφυρηλατεί καθημερινά τις αξίες και τα ιδανικά των αθλητών μας. Η συμμετοχή στην πρωτοβουλία αγάπης του συλλόγου, αλλά και σε ανάλογες δράσεις όταν υπάρχει δυνατότητα, είναι πράξη και απόδειξη ήθους και παιδείας. Γιατί το «Ευ Αγωνίζεσθαι» δεν περιορίζεται μόνο στις γραμμές του γηπέδου, αλλά για όλους εμάς στην ΕΛΠΙΔΑ είναι Τρόπος Ζωής και σκέψης που μας συνοδεύει στις καθημερινές μας δραστηριότητες.
 
Ενδεικτική λίστα
Ρούχα και παπούτσια
Συσκευασμένα είδη τροφίμων (ρύζι, ζυμαρικά, δημητριακά, μπισκότα, κρουασάν, μέλι, μαρμελάδες, πραλίνες, αλάτι, μπαχαρικά, βρεφικές κρέμες, άνθος αραβοσίτου, ζάχαρη, κακάο, χυμούς, αναψυκτικά κλπ)
Είδη υγιεινής (σακούλες απορριμμάτων, απορρυπαντικά πλυντηρίου, απορρυπαντικά γενικής χρήσης κλπ)
Είδη οικιακής χρήσης (χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, χαρτοπετσέτες, αλουμινόχαρτο κλπ)
Παιχνίδια
 
Η συγκέντρωση των αγαθών θα γίνεται καθημερινά 19:00-21:00 στα γραφεία της ΕΛΠΙΔΑΣ (Μενελάου 3, Αμπελόκηποι Θεσσαλονίκη Σ.Κ. 56123) και στο γήπεδο Ι.Λεμονίδης 16:00-22:00, μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2012. Περισσότερες πληροφορίες στο 2310-748470.
 
Δώσε ΕΛΠΙΔΑ, μοιράσου την χαρά!
 
Περισσότερα από την κατηγορία: Ο Λάιος μιλάει για την τεχνολογία στο βόλεϊ »

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ