1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
01-09-2015 12:35

Όλα για τη φανέλα από την «πρώτη» του Ηρακλή

Μία νέα περιπέτεια ξεκινά για τον Ηρακλή, που άρχισε την προετοιμασία του στην Μίκρα, ενόψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Volleyleague.

Το παρών στο Κατσάνειο έδωσαν όλοι οι παίκτες οι οποίοι κατά πολύ μεγάλο ποσοστό είναι παιδιά του Ηρακλή, και θέλουν να τον δουν να φτάνει στην κορυφή. Εκεί τους περίμενε ο Χρήστος Πάτρας με μέλης της διοίκησης και όλοι μαζί με χαμόγελα αισιοδοξίας έκαναν τις πρώτες συζητήσεις και μπήκαν σε αγωνιστικό ρυθμό. Στόχος είναι αρχικά η εύκολη παραμονή και μία καλή πορεία. 

Στην πρώτη προπόνηση του Ηρακλή βρέθηκε η κάμερα των καναλιών novasports. 

Ο προπονητής της ομάδας, Χρήστος Πάτρας δήλωσε: «Πριν από δύο χρόνια με την διοίκηση ο στόχος ήταν ακριβώς αυτός, να κάνουμε μία επανεκκίνηση και να έχουμε τις σωστές προδιαγραφές. Αυτό το θέλουν όλοι οι φίλαθλοι μας που ξέρουν βόλεϊ, αλλά και όλο το ελληνικό βόλεϊ γιατί ομάδες όπως ο Ηρακλής τις χρειάζεται το ελληνικό βόλεϊ, τις χρειαζόμαστε οι προπονητές. Μαζί με 3-4 ομάδες θα καταφέρουμε να δώσουμε την αίγλη του αθλήματος με σύνεση και τακτική σε μία πολύ δύσκολη χρονιά. Εμπιστεύομαι τους Έλληνες παίκτες κι έτσι θέλουμε να δείξουμε ότι υπάρχει παιδιά στο ελληνικό βόλεϊ. Το 80% έχει γεννηθεί μέσα στον Ηρακλή και θέλουμε να κρατήσουμε την αγωνιστικότητα όπως πέρσι και να φτάσουμε τον Ηρακλή εκεί που του αξίζει. Στόχος είναι να είμαστε δυνατή και σκληρή ομάδα η οποία θα πηγαίνει προς τα πάνω. Το σίγουρο είναι ότι κάθε Σάββατο αυτά τα παιδιά θα δίνουν τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Σε πρώτο χρόνο θέλουμε να ισορροπήσουμε στην μεγάλη κατηγορία και ανάλογα να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε στην εξέλιξη».

Ο Νικόλας Παλέντζας είπε: «Είναι ένα καινούριο ξεκίνημα. Μετά από πολλά χρόνια επιστρέψαμε. Καλή αρχή να έχουμε. Είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε αποτελέσματα. Πιστεύω οι στόχοι μας να γίνουν γνωστοί μετά το πέρας ενός μήνα από την προετοιμασία. Δικός μου προσωπικός στόχος είναι η παραμονή και θα δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Η φανέλα είναι βαριά και μείναμε όσοι μπορούμε να την αντέξουμε. Ξέρουμε ότι είναι μεγάλο όνομα στην ιστορία του βόλεϊ και θα παλέψουμε. Εύχομαι όλες οι ομάδες να είναι υγιέστατες χωρίς τραυματισμούς, να γίνουν καλά παιχνίδια, να υπάρχει ανταγωνισμός».

Ο Κάσσανδρος Στίγγας σημείωσε: «Άλλαξα στρατόπεδο, αλλά δεν πήγα μακριά. Ήρθα στον Ηρακλή, σε μία πάρα πολύ μεγάλη ομάδα. Γνωρίζουμε όλοι τις δυσκολίες που πέρασε παλιότερα, εφέτος είναι μία νέα ομάδα με νέους στόχους. Το κλίμα είναι πολύ καλό και θα γίνει μία ωραία ομάδα με χημεία γιατί όλοι θέλουμε να δουλέψουμε. Όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει Ηρακλής και σίγουρα η φανέλα είναι ένα βάρος, αλλά αυτό θα είναι η αφορμή να κάνουμε κάτι μεγάλο».

Σχετικά άρθρα

3 σχόλια

  • Comment Link Γ.Γ. Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2015 12:05 posted by Γ.Γ.

    με ποια μέλη της διοίκησης περίμενε ο Πάτρας τους έφηβους της ομάδας; Μπορείτε παρακαλώ να γίνετε λίγο πιο συγκεκριμένοι; Σας υποσχόμαστε ότι δε θα γελάσουμε.

  • Comment Link ΦΡΕΝΤΟΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟΣ Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2015 12:03 posted by ΦΡΕΝΤΟΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟΣ

    δε μπορεί ρε σεις πλάκα θα μας κάνετε. Δε μπορεί αυτός να είναι ο Ηρακλής. Η Πετοσφαίριση 2015 μπορεί αλλά ο Ηρακλής σίγουρα δεν είναι. Καλά ρε σεις φωνάξατε όλο το εφηβικό για να φαίνονται πολλοί; Λίγη ντροπή ρε σεις. Ομάδα χωρίς παίκτες που απαιτεί η ιστορία της, χωρίς διοίκηση, χωρίς άδεια, χωρίς τίποτα. Μη μας πείτε ότι βάλατε και στόχους. Αν βάλατε γιατί για όλα είστε ικανοί μπορείτε να μας πείτε ποιοι είναι; Πόσο παρακάτω ρε σεις θα πάτε την ομάδα; Εσείς όλοι που είστε εκεί και κομπάζετε στη φωτό με ύφος χιλίων καρδιναλίων ξέρετε που βρίσκεστε και τι επιχει ρείτε να εκπροσωπήσετε; Μάλλον όχι γι αυτό και κομπάζετε για το τίποτα. Είστε ξένοι με αυτό που εκπροσωπεί ο Ηρακλής γι αυτό και κάνετε αυτά που κάνετε, νομίζετε ότι είστε στην ομάδα της Εξοχής-Ασβεστοχωρίου ή του Ωραιοκάστρου (τυχαίες επιλογές αλλά με νόημα για κάποιους). Και για να κλείσω γιατί για την Πετοσφαίριση 2015 δεν αξίζει να ασχοληθεί κάποιος περισσότερο πείτε μας σας παρακαλούμε πόσα διαρκείας έχει διαθέσει η ομάδα αυτή; Αν κάποιος έχει το σθένος να βγει να μας το πει. Από φιγούρα και φωτογραφίες πρώτοι είναι κάποιοι αλλά για την ταμπακέρα απόλυτη σιωπή και αδιάφορο σφύριγμα.Σας πήρανε χαμπάρι όλοι.Ξέρουμε ξέρουμε αν κάτι πάει στραβά τότε θα φταίνε όλοι οι προηγούμενοι αλλά ποτέ αυτοί που εδώ και 3 χρόνια δεν άφησαν τίποτα όρθιο.

  • Comment Link ηρα μια ζωη Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2015 10:16 posted by ηρα μια ζωη

    καθιστε να δουμε τι θα πει και η εεα γιατι δεν βλεπω πως το νεο ταα θα αποφυγει τα παλια χρεη

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ