Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
Εκτυπώστε τη σελίδα
01-09-2015 11:49

Με 8 παίκτες και αβέβαιη συνέχεια η «πρώτη» του Άρη

Χωρίς να γνωρίζουν τι μέλλει γενέσθαι, ξεκίνησαν την Δευτέρα (31/08) την προετοιμασία τους στο γήπεδο μπιτς βόλεϊ της Μίκρας οι παίκτες του Άρη, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Μέλκα.
Τα οικονομικά -κυρίως - προβλήματα της περσινής σεζόν δεν άφησαν σε ησυχία τον Άρη που βλέπει να «ματώνει» στις περισσότερες τάξεις του συλλόγου όπως και στο ανδρικό βόλεϊ. Μη γνωρίζοντας αν θα βρεθεί λύση κι αφού πέρσι έσωσαν την κατηγορία λίγο πριν την εκπνοή του χρόνου, οι παίκτες έδωσαν το παρών στο ραντεβού τους...εθελοντικά.

O προπονητής του Άρη, Γιάννης Μέλκας, έχοντας στην προπόνηση 8 παίκτες, φάνηκε ρεαλιστής και δήλωσε στην κάμερα των καναλιών novasports που βρέθηκε εκεί: «Είχα πει ότι η περυσινή χρονιά ήταν πολύ δύσκολη για τον Αρη, αλλά βλέπω πως η φετινή θα είναι ακόμα πιο δύσκολη! Μπράβο στα παιδιά που περιμένουν την ομάδα να κάνει τις κινήσεις που πρέπει. Ξεκινάμε με καλή διάθεση, θα κάνουμε προπονήσεις και θα περιμένουμε...».

Από την πλευρά του ο Κώστας Χαριτωνίδης είπε: «Δημιουργική ασάφεια, ε; Πράγματι, οι ορολογίες αυτές έχουν μπει στη ζωή μας. Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά στα παιδιά και μακάρι, παρά τις δυσκολίες, η χρονιά αυτή να αποφέρει καρπούς. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και στο βόλεϊ, ίσως από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα και αξίζει μιας συμπεριφοράς πολύ καλύτερης απ΄ όλους τους φιλάθλους και του παράγοντες».

Σχετικά άρθρα