Εκτυπώστε τη σελίδα
10-11-2013 13:22

Η ΕΟΠΕ παρέπεμψε τους Ζουπάνι, Κοτσιλιάνο στη δικαστική επιτροπή

Τα οικονομικά προβλήματα, οι περικοπές, το πρόγραμμα του Κυπέλλου αλλά και η περίπτωση των Γιώργου Κοτσιλιάνου, Νίκου Ζουπάνι με τις δηλώσεις που έκαναν στον Τύπο απασχόλησαν το Δ.Σ. της ΕΟΠΕ. Μεταξύ άλλων αποφασίστηκε η παραπομπή των δύο αθλητών στη δικαστική επιτροπή της ΕΟΠΕ. Οι αποφάσεις του Δ.Σ.:
Στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας συζητήθηκε επί μακρόν το οικονομικό ζήτημα και η ανακοίνωση των αποφάσεων για το συγκεκριμένο θέμα θα γίνει το αμέσως προσεχές διάστημα

-Εγκρίθηκε η Ειδική Συμπληρωματική προκήρυξη της Β’ και Γ’ φάσης του Κυπέλλου Ανδρών και οριστικοποιήθηκαν οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων της Β’ φάσης οι οποίες έχουν ως εξής:

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
1η αγωνιστική
4 Δεκεμβρίου 2013 (θα διεξαχθούν 16 αγώνες ενώ 4 ομάδες θα περάσουν bye)

2η αγωνιστική
4 Ιανουαρίου 2014 (θα διεξαχθούν 10 αγώνες)

3η αγωνιστική
22 Ιανουαρίου (θα διεξαχθούν 5 αγώνες)

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ
1η αγωνιστική
27 Νοεμβρίου 2013 (θα διεξαχθούν 17 αγώνες και 1 ομάδα θα περάσει bye)

2η αγωνιστική
18 Δεκεμβρίου 2013 (θα διεξαχθούν 2 αγώνες και 14 ομάδες θα περάσουν bye)

3η αγωνιστική
4 Ιανουαρίου 2014 (θα διεξαχθούν 8 αγώνες)

4η αγωνιστική
15 Ιανουαρίου 2014 (θα διεξαχθούν 4 αγώνες)

-Εγκρίθηκαν οι Ειδικές Προκηρύξεις της Β’ φάσης των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Εφήβων - Νεανίδων, Παίδων – Κορασίδων για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014.

-Αποφασίστηκε η παραπομπή των αθλητών Μπιτς Βόλεϊ Κοτσιλιάνου, Ζουπάνη στη δικαστική επιτροπή της ΕΟΠΕ.

26 σχόλια

  • Comment Link Αγανακτισμένος....... Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013 12:36 posted by Αγανακτισμένος.......

    Θεωρώ ότι η συμπεριφορά της διοίκησης της ΕΟΠΕ είναι απαράδεκτη εις βάρος των δύο αθλητών οι οποίοι ιδίοις εξόδων συμμετέχουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του beach volley με την μεγαλύτερη επιτυχία όλων των εποχών για τα ελληνικά χρώματα.Αντί να τύχουν ιδιαίτερης μεταχείρησης όπως αρμόζει σε πρωταθλητές της δικής τους εμβέλειας έχουν να αντιμετωπίσουν τη μιζέρια και την εμπάθεια των διοικούντων της ΕΟΠΕ οι οποίοι μέχρι στιγμής αποδεικνύουν την ανικανότητα διαχείρησης έστω και απλών-καθημερινών αγωνιστικών υποχρεώσεών τους.Μας έχουν κουράσει με τα πολλά λόγια και τα λίγα έργα τους.Να πάψουν να επικαλούνται την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας διότι και πρίν αυτής ενεργούσαν με τον ίδιο τρόπο και ίσως χειρότερο.Αλλά βεβαία όποιος λέει την αλήθεια και τους προσβάλλει δικαίως αυτοί έχουν την εύκολη λύση της παραπομπής τους.

  • Comment Link Κώστας Μανδηλάρης Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013 12:13 posted by Κώστας Μανδηλάρης

    Το κακό με την ομοσπονδία είναι ότι έχει χαθεί η κοινή λογική και η στοιχειώδης ευελιξία η οποία προλάβαινε τέτοιες τραγικές κινήσεις που οδηγούν σε οριστικές ρήξεις με τους αθλητές και τους φιλάθλους.

  • Comment Link democracy Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013 09:59 posted by democracy

    ΕΕΕ εσεις γατοι της εοπε.. το πρωτο Ε απ το Εοπε σημαινει ελληινκη, ξερετε μια χωρα στο χαρτη κατω δεξια που δημιουργησε τη δημοκρατια??? ε αυτο!! αλλα εσεις εκλεγεστε μονοι σας.. τι λεω...

  • Comment Link ROBERTO Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013 09:45 posted by ROBERTO

    Αλήθεια πιο σημείο των δηλώσεων των δύο αθλητών έδωσε το δικαίωμα στην ΕΟΠΕ να τους παραπέμψει στην δικαστική ΤΗΣ επιτροπή?
    Νομίζω ότι ο πραγματικός λόγος που παραπέμπονται οι δύο αθλητές είναι το γεγονός ότι κατάφεραν να φέρουν την μεγαλύτερη (με διαφορά) διάκριση σε παγκόσμιο επίπεδο με προσωπική προσπάθεια και κόστος και παρά τα εμπόδια που τους βάζει η ΕΟΠΕ.
    Επειδή τα παιδιά είναι εξαιρετικά ταλαντούχα και εργάζονται με απόλυτα επαγγελματικό τρόπο σε ένα τουλάχιστον ερασιτεχνικό περιβάλλον, επειδή έχουν δικαιωθεί από τα αποτελέσματα και έχουν τις δυνατότητες να φέρουν ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, διεκδικώντας ακόμη και την πρόκριση στους ολυμπιακούς αγώνες, επειδή είναι πραγματικοί ΚΥΡΙΟΙ σε όλες τους τις εκδηλώσεις, η ΕΟΠΕ ΟΦΕΙΛΕΙ να τους αγκαλιάσει και να τους βοηθήσει και όχι να τους δημιουργεί περισσότερα προβλήματα, μπας και δούμε και καμία επιτυχία στο ανδρικό beach volley.

  • Comment Link Paris dakar Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013 08:50 posted by Paris dakar

    Liberté aux Kotsi/Zoupa. Que ce qui se passe avec les Grecs qui veulent toujours detruir leur talents? Levez-vous!!