1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
18-09-2013 13:10

Γιόρτασε η ΧΙΙ Μεραρχία στην Αλεξανδρούπολη

Τα 100 της χρόνια γιόρτασε η ΧΙΙ Μεραρχία στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, κάνοντας τι άλλο; Παίζοντας βόλεϊ!
Η 31η Ταξιαρχία που εδρεύει στην Καβυσό Φερών νίκησε την 7η Ταξιαρχία που εδρεύει στον Προβατώνα Τυχερού, με 3-0 (25-19, 25-23, 25-20), σε έναν αγώνα υψηλού επιπέδου.

Φυσικά από αυτή τη γιορτή δεν θα μπορούσε να λείψει και η Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης, βοηθώντας τη διοργάνωση του μεγάλου τελικού, αναλαμβάνοντας την διαιτησία του αγώνα.

Έτσι λοιπόν την Τρίτη 17 Σεπτέμβριου 2013, στο κλειστό της πόλης, έλαβε χώρα ο μεγάλος τελικός, στον οποίον συμμετείχαν στρατιωτικοί που παίζουν και στους συλλόγους της Αλεξανδρούπολης, όπως οι Κότας Χρήστος και Χατζηιωάννου Δημήτρης, οι οποίοι αγωνίζονται στη ΓΕ Αλεξανδρούπολης, εκπροσωπώντας την 31η Ταξιαρχία, ενώ από την 7η Ταξιαρχία ξεχώρισε ο Χρήστος Καψαλιάρης, αθλητής του Έβρου Σουφλίου, ο οποίος πρωταγωνίστησε στην περσινή προσπάθεια της Ορεστιάδας στην Α2.

Τον αγώνα παρακολούθησαν οι Διοικητές της ΧΙΙ Μεραρχίας, της 31ης και 7ης Ταξιαρχίας, ο πρόεδρος της Λέσχης Πετοσφαίρισης Αλεξ/πολης Κυριάκος Μαρίνος καθώς και πλήθος στρατιωτών που γέμισαν τις κερκίδες του Κλειστού Γυμναστηρίου.

31η Ταξιαρχία-7η Ταξιαρχία : 3-0 (25-19, 25-23, 25-20)

Οι συνθέσεις :

31η Ταξιαρχία : Κότας Χρ., Χατζηιωάννου Δ., Μπαλατίδης Ι., Δαλαμάγκας Π., Βαρτσιώτης Ν., Τσομπάνη Στ., Κουρτίδης Ν., Μούτσιου Μ., Σιδηροκαστρίτης Κ., Ιωαννίδης Γ., Αλεξάκης Κ.

7η Ταξιαρχία : Καψαλιάρης Χρ., Γκουντούλας Κ., Ζηλιασκοπούλου Δ., Τσαμπάζης Χ., Σαμαράς Π., Τζουμακίδης Π., Ψάρρας Ζ., Πίκιος Λ., Γιαγλής Ευαγ., Δεληγιάννη Αν., Βασιλειάδου Σ., Κολοκυθάς Δ.

Διαιτητές του αγώνα ήταν τα μέλη του Δ.Σ. της Λέσχης Πετοσφαίρισης Αλεξ/πολης Καβαρατζής Σταύρος και Δημητριάδης Μάκης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ