1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-04-2023 00:21

Κύπελλο Ανδρών: Μιλενκόσκι: «Όταν παίζουμε με καρδιά…», Ανδρεόπουλος: «Συνεχίζουμε τη μάχη μας»

Ψύχραιμος ο προπονητής του Π.Α.Ο.Κ. Γιόσκο Μιλένκοσκι υποστήριξε για την τεράστια πρόκριση στον τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό:

«Κόντρα σε μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός πρέπει να παίζουμε χωρίς λάθη και στο 100%. Τους σταματήσαμε σε αρκετά σημεία με το μπλοκ μας. Είχαμε κάποια προβλήματα στην υποδοχή δεν παίξαμε πολύ με το κέντρο, όμως στην κόντρα μπάλα είχαμε τις λύσεις που έπρεπε και αυτό ήταν το κλειδί για εμάς. Ο Παναθηναϊκός και αυτός είχε πρόβλημα με την υποδοχή και δεν έπαιξε επίσης με το κέντρο του.

Ο Ολυμπιακός είναι επίσης εξαιρετική ομάδα, ίσως η καλύτερη έως τώρα στη σεζόν, θα δούμε όμως αύριο. Τα λάθη δεν συγχωρούνται σε τέτοια ματς που είναι τελικοί. Μας κέρδισαν στον πρώτο γύρο, τους κερδίσαμε στη Θεσσαλονίκη. Όποτε παίζουμε με κίνητρο, με καρδιά, τότε συνήθως κερδίζουμε».

Ο κορυφαίος του Π.Α.Ο.Κ. Μπραμ Βαν Ντε Ντρις τόνισε
: «Πιέσαμε από το σερβίς μας, κλειδί ήταν και το μπλοκ άμυνα. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με τα ίδια ατού με τα δικά μας. Παίζουμε σαν ομάδα και αυτό είναι που μετράει για εμάς περισσότερο από όλα αυτήν την στιγμή. Στον τελικό θα υπάρξει πίεση στην υποδοχή από τα σερβίς των δύο ομάδων. Είναι σίγουρο ότι θα υπάρχουν πολλές δύσκολες μπάλες».

 Απογοητευμένος ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος τόνισε: «Έχουμε ακόμα παιχνίδια μπροστά μας για διαφορετικούς στόχους και θα συνεχίσουμε να δίνουμε τη μάχη μας. Δεν έχει κάνει ποτέ κανείς συμβόλαιο με τις νίκες. Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για τον Παναθηναϊκό».


 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ