1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-03-2023 21:38

Καλμαζίδης: « Ήμασταν διαβασμένοι και παίξαμε καλά. 50-50 ο τελικός»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιάννης Καλμαζίδης τόνισε για την πρόκριση στον τελικό

«Ποτέ δεν είναι εύκολο. Είναι ένα νοκ αουτ ματς και το κύπελλο εχει πάντα εκπλήξεις. Ήμασταν διαβασμένοι και αποδώσαμε καλα.Έχουν κάποια καλα σαν στοιχεία σαν ομάδα η Θήρα. Μπορέσαμε να ανταποκριθούμε, κάναμε αρκετά μπλοκ. Πάντα ειναι 50-50 η πιθανότητα κατάκτησης. Χάσαμε και από τους δύο φέτος (σ.σ. εννοεί ΑΕΚ και ΠΑΟΚ που αγωνίζονται στον άλλον ημιτελικό), θέλουμε να κερδίσουμε στον τελικό. Οταν κρίνεται ενας τίτλος είναι κάτι εξτρά. Όποιος βρεθεί στην μέρα εκείνη τη στιγμή μπορεί να κατακτήσει το κύπελλο».

Το λίμπερο του Παναθηναϊκού Πένυ Ρόγκα δήλωσε:
«Είναι χαμόγελο προσδοκίας και χαράς. Ανυπομονώ να παίξω αυτό το F4. Ήρθα απο ένα χειρουργείο ρουτίνας, ειχα άγχος για το αν μπορώ να βοηθήσω. Νομιζω τα πηγα καλα. Ημασταν συγκεντρωμένες. Ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή. Ολα τα στοιχεία εχουν τη σημασία τους στο ματς. Όταν εχουμε καλή υποδοχή έχουμε και ηρεμία.

Το τρίπτυχο σερβίς-μπλοκ-άμυνα μας πάει καλά αυτο το καιρό. Όλα χρειάζονται. Νομιζω δεν παιζει ρολο που ηττηθήκαμε στη σεζόν από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Ο Παναθηναϊκός δεν φοβάται κανεναν, σέβεται όλες τις ομάδες. Από την πρώτη έως την τελευταία. Κάθε ήττα είναι μεγάλο μάθημα, μαθαίνουμε απο αυτές. Εχουμε γυρίσει σελίδα, εχει δρόμο ακόμα και θα δούμε ποιον θα αντιμετωπίσουμε αύριο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ