1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-01-2022 00:32

Κύπελλο Γυναικών-Κάταλιν Κις: «Διαχειριστήκαμε το ματς έξυπνα και ψύχραιμα»

Πολύ μεγάλη ικανοποίηση επικρατεί στο Κερατσίνι, καθώς ο πρωτοπόρος και αήττητος του Α’ ομίλου της Α2, ο Απολλώνιος, επικράτησε με 3-1 σε δεύτερο ντέρμπι του Μίλωνα και προκρίθηκε στους «16» του κυπέλλου ενώ την Παρασκευή θα μπει στην κλήρωση της επόμενης φάσης με την συμμετοχή των ομάδων της Volley League.

Η αρχιτέκτονας της πρόκρισης και της εξαιρετικής πορείας του Πειραιώτικού συλλόγου, Καταλιν Κις, υποστήριξε:

«Συγχαρητήρια στα κορίτσια για την πρόκριση, έκαναν αυτά που είχαμε δουλέψει μέσα στο γήπεδο. Είχαμε προβλήματα κατά την διάρκεια των γιορτών και δεν μπορέσαμε να προετοιμαστούμε 100% για ένα τέτοιο παιχνίδι νοκ άουτ. Περιμέναμε ότι το ματς θα είναι δύσκολο και θα έχει ένταση. Συνολικά παίξαμε με εξυπνάδα και ψυχραιμία. Το τρίτο σετ ήταν καθοριστικό. Πιστέψαμε όμως ότι μπορούμε να γυρίσουμε την σε βάρος μας διαφορά και στο τέλος τα καταφέραμε. Τους αξίζουν πολλά μπράβο για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα που πέτυχαν.»

Κάλλη Δίκη: «Σημαντική η βοήθεια του κόσμου μας»

Η αρχηγός Κάλλη Δίκη σχολίασε για την νίκη-πρόκριση κόντρα στον Μίλωνα: «Αρχικά η παρουσία του κόσμου μας ήταν εκπληκτική. Δημιούργησε φοβερή ατμόσφαιρα και μας βοήθησε σημαντικά για να φτάσουμε στη νίκη. Συνολικά παίξαμε με πολύ πάθος, κάναμε λιγότερα λάθη, δείξαμε την εμπειρία μας στα κρίσιμα σημεία του ματς, και ακολουθήσαμε τις οδηγίες της προπονήτριας μας. Σίγουρα ήταν καθοριστικό το τρίτο σετ. Αν και βρεθήκαμε πίσω, αντέξαμε στην πίεση του Μίλωνα, αντιδράσαμε ψύχραιμα και μπορέσαμε να κάνουμε την ανατροπή.»

Ευανθία Λάβδα: «Έχουμε μεγάλα περιθώρια βελτίωσης»

Η μαέστρος του Απολλώνιου χαρακτηριστικά τόνισε για την εξέλιξη του αγώνα: «Είμαι πολύ χαρούμενη με την νικη μας αυτή γιατί μας δίνεται η δυνατότητα να παίξουμε με ομάδες της Α1. Θα μας βοηθήσει να αποκτήσουμε εμπειρίες που θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε τον φετινό μας στόχο! Το συγκεκριμένο παιχνίδι απέναντι στον Μίλωνα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς είναι μια ομάδα πολύ δουλεμένη και μαχητική.

Μας πίεσαν αρκετά σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και σίγουρα δεν κάναμε την καλύτερη μας εμφάνιση, έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Το θετικό όμως είναι ότι στα κρίσιμα σημεία σταθήκαμε στα πόδια μας και με βάση την τακτική που ακολουθήσαμε αλλά και με την ψυχική μας δύναμη καταφέραμε να κάνουμε την ανατροπή και να κερδίσουμε το παιχνίδι.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ