1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-04-2021 00:45

Οι βραβεύσεις του τελικού Κυπέλλου Γυναικών

Όλους όσοι συνέβαλαν στην άρτια διεξαγωγή του τελικού του κυπέλλου Ελλάδας γυναικών στο κλειστό γυμναστήριο Α' Ηλιούπολης βράβευσε η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης.

Συγκεκριμένα, αναμνηστική πλακέτα δόθηκε στον Δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Γιώργο Χατζηδάκη για τη συμβολή του στη διοργάνωση. Την απονομή έκανε ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Ο.ΠΕ. Νεκτάριος Χαλβατζής.

Αναμνηστική πλακέτα δόθηκε και στον Πρόεδρο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Ηλιούπολης «Γρηγόρης Γρηγορίου» κ. Θεμιστοκλή Γιαννόπουλο. Την απονομή έκανε ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Ο.ΠΕ. Νεκτάριος Χαλβατζής.

Αναμνηστική μπάλα υπογεγραμμένη από τις αρχηγούς του Α.Ο. Θήρας και του Π.Α.Ο.Κ. δόθηκε πριν το πρώτο σερβίς της αναμέτρησης στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γιώργο Μαυρωτά.  

Αναμνηστική μπάλα του αγώνα δόθηκε στην Αντιπεριφερειάρχη Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Μαρία Κουρή, εκπρόσωπο του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργου Πατούλη. Την απονομή έκανε η Ταμίας της Ε.Ο.ΠΕ. Έφη Χρόνη-Έρωτα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ