Εκτυπώστε τη σελίδα
16-04-2021 23:28

Τάκης Φλώρος: «Ο ΠΑΟΚ έκανε ένα αθλητικό θαύμα»

 Πανευτυχής για την κατάκτηση του τέταρτου κυπέλλου στην καριέρα του, αυτη την φορά με την ομάδα της καρδιάς του τον ΠΑΟΚ, ο πολύπειρος τεχνικος Τάκης Φλώρος σχολίασε για τον αγώνα:

 «Έπαιξα στον ΠΑΟΚ 6-7 χρόνια, 6-7 χρόνια προπονητής, η καρδιά μου είναι στον ΠΑΟΚ, Ποτέ ένας τελικός δεν είναι εύκολος. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα χωρίς παράδοση στο γυναικείο βόλεϊ, ουσιαστικά η ομάδα έχει  κάνει ένα αθλητικό θαύμα. Από την ώρα που την ανέλαβε ο κ. Αμοιρίδης, η ομάδα μέσα σε τέσσερα χρόνια ανέβηκε στην Α1 και κατέκτησε έναν τίτλο. Αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Για την χρησιμοποίηση της Πυλαίας ως έδρα και τον κοσμο είπε:

«Ακόμα είναι νωρίς. Άλλωστε, φέτος δεν υπήρχε κόσμος στα γήπεδα. Το σίγουρο είναι πως ο ΠΑΟΚ έχει τεράστια δυναμική. Εάν ένα τμήμα πάει καλά, ο κόσμος του ΠΑΟΚ στηρίζει».

Για το που αφιερώνει τον τίτλο:

«Σίγουρα στον κόσμο του ΠΑΟΚ και φυσικά στη μνήμη του Τόνη Λίτσα. Κανονικά αύριο θα πίναμε μαζί καφέ και θα συζητούσαμε τον τελικό. Έφυγε νωρίς και αυτός ο τίτλος είναι δικός του».

Για το αν σκέφτεται να σταματήσει να κοουτσαρει αν και έφτασε 64 ετων::" Η νιότη δεν εχει ηλικία. Νιώθω νέος, το αίμα μου βράζει"