Εκτυπώστε τη σελίδα
09-05-2020 00:15

Πορφύρας: Με Πανδή και Καλλή στον πάγκο του και τη νέα σεζόν

Με το επιτυχημένο δίδυμο Βασίλη Πανδή και Πόπη Καλλή, θα πορευτεί και τη νέα σεζόν 2020-21, ο Πορφύρας. Η διοίκηση της ομάδας του Πειραιά, η οποία μετά την οριστική διακοπή της Α1 γυναικών λόγω της πανδημίας που ανακοίνωσε η ΕΟΠΕ, τερμάτισε στην 8η θέση με 21 βαθμούς σε 19 αγώνες, ολοκλήρωσε τη συμφωνία με τους δύο προπονητές και ανέβασε στην ιστοσελίδα της, την παρακάτω ανακοίνωση:

« Βασίλης Πανδής και Πόπη Καλλή συμφώνησαν να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον Πορφύρα, ο πρώτος για 6η σερί σεζόν και η δεύτερη για 9η συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Πορφύρας στηρίζει τους ανθρώπους του, εμπιστεύεται το πετυχημένο προπονητικό δίδυμο για την Γυναικεία ομάδα και τις υποδομές του και η φωτο από τον δεύτερο αγώνα με τον Ολυμπιακό για το CEV Challenge Cup είναι χαρακτηριστική, αλλά, δεν πρόκειται να μείνει ως συλλεκτική...

Σημειώνεται ότι στα τελευταία 18 χρόνια, ο Πορφύρας έχει συνεργασθεί μόλις με 6 προπονητές στη Γυναικεία ομάδα του.Με όποια ζόρια και όσες κρίσεις, ο Πορφύρας θα κοιτά πάντα μπροστά και μακριά, έτοιμος να δώσει στο γήπεδο, με πάθος και πείσμα, το 110% των δυνάμεων του, δίχως ποτέ να ξεχνά ότι χωρίς τις αθλήτριες από την Ακαδημία του δεν έχει νόημα η ύπαρξη του.

Οι δηλώσεις του Βασίλη και της Πόπης :

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΔΗΣ : '' Η πρώτη σκέψη που μου ήρθε στο μυαλό ύστερα από την ανανέωση της συμφωνίας μου με τον Πορφύρα ήταν το ότι «μένω σπίτι μου» για ακόμη έναν χρόνο .Η πολυετή εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου δημιουργεί ευθύνες και υποχρεώσεις πολύ μεγάλες. Υπόσχομαι πως,όπως και τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και τώρα θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας .

Τέλος αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω την οικογένεια του Πορφύρα αλλά και ξεχωριστά τον κ. Νίκο Δελαγραμμάτικα για την εμπιστοσύνη και την έμπρακτη στήριξη που εισπράττω όλα αυτά τα χρόνια ''

ΠΟΠΗ ΚΑΛΛΗ : " Με μεγάλη χαρά θα βρίσκομαι στην οικογένεια του Πορφύρα για 9η σεζόν. Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση του συλλόγου και ιδιαίτερα τον κ. Νίκο Δελαγραμμάτικα για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου όλα αυτά τα χρόνια.

Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη σεζόν από πολλές πλευρές αλλά εμείς στον Πορφύρα είμαστε συνηθισμένοι να ξεπερνάμε τις δυσκολίες και να πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Με την ελπίδα να γυρίσουμε όσο το δυνατό συντομότερα στα γήπεδα εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία και να απολαύσουμε μια ωραία σεζόν χωρίς άλλα απρόοπτα .» 

Σχετικά άρθρα

  • Πορφύρας: Επιθετική ενίσχυση με την Αμερικανίδα Ζε Ομογκίμπο
    Επιστροφή στα Αμερικανικά …όπλα για τον Πορφύρα. Μετά από μια τριετία επιλογών από τη Βραζιλιάνικη αγορά (Ταϊνα Ροντρίγκεζ, Μαριάνα Μπλουμ), η ομάδα του Πειραιά ανακοίνωσε την 26 χρονη διαγώνια, Ζε Ομογκίμπο.
  • Στον Πορφύρα για δύο χρόνια η Καλλιντεράκη
    Η 19 χρονη ταλαντούχα λίμπερο Δήμητρα Καλλιντεράκη είναι ή πρώτη μεταγραφή του Πορφύρα. Η Καλλιντεράκη αγωνίστηκε την φετινή σεζόν με τον Απολλώνιο στον Ά ομιλο της  Α2 γυναικών  και μοιράστηκε την θέση με την Δανάη Βλάχου ενω συμφώνησε με τον Πειραϊκό σύλλογο για δύο χρόνια.
  • Παρελθόν και η Γιοβάνη απο τον Πορφύρα
    Μετά την αρχηγό, Άννα Φωτεινού, παρελθόν από τον Πορφύρα αποτελεί και η Μάρβη Γιοβάνη. Για την 30 χρονη (1μ81) διαγώνια και μεγάλη πρωταγωνίστρια στη φετινή σεζόν της Πειραϊκής ομάδας, η διοίκηση του Πορφύρα την αποχαιρέτησε με την παρακάτω ανακοίνωση:
  • «Ημερολόγιο Καραντίνας» από τον Πορφύρα
    Η ανατροπή της καθημερινής μας ζωής από την επέλαση του κορονοϊού, η πρωτοφανής αναστολή των πρωταθλημάτων βόλεϊ, και η υποχρεωτική καραντίνα που περνάμε όλοι, οδήγησαν την διοίκηση του Πορφύρα, στην καθιέρωση του «Ημερολογίου Καραντίνας».
  • Απόδραση τετράδας η Θέτιδα με οδηγό την Κωνσταντίνου
    Η Θέτιδα απέδρασε με το δίποντο από την έδρα του Πορφύρα που την έφερε στην 5η θέση της βαθμολογίας με 33 βαθμούς, όσους και ο 4ος Π.Α.Ο.Κ.. Η ομάδα του Γιάννη Νικολάκη νίκησε με 3-2 σετ στην έδρα της ομάδας του Πειραιά και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον της για το παιχνίδι της Τετάρτης (26/02) στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον Π.Α.Ο.Κ. για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας.