Εκτυπώστε τη σελίδα
06-03-2020 13:12

Κύπελλο γυναικών: Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός και Άρης - Α.Ο. Θήρας οι ημιτελικοί του Final-4

Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. και Α.Σ. Άρης - Α.Ο. Θήρας είναι οι δύο ημιτελικοί του κυπέλλου Ελλάδας γυναικών. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 3-5 Απριλίου σε πόλη που θα ανακοινώσει η ΕΟΠΕ. Ο καθορισμός της σειράς των αγώνων και οι ώρες θα ανακοινωθούν μετά από συνεννόηση της Ομοσπονδίας με την Ε.Ρ.Τ..
Τα ζευγάρια των ημιτελικών

Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
Α.Σ. Άρης - Α.Ο. Θήρας

Σχετικά άρθρα

  • Final-4 Κυπέλλου Γυναικών LOCO: Πάθος για... κούπα στον τέταρτο τελικό ΑΕΚ - Ολυμπιακού (10/3, 20.15 ΕΡΤ 3)
    Η ώρα για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς έφτασε στο γυναικείο βόλεϊ καθώς το βράδυ της Κυριακής (10/3, 20:15, ΕΡΤ3) ΑΕΚ και Ολυμπιακός τίθενται αντιμέτωποι στον τελικό του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος Loco που θα φιλοξενηθεί στο κλειστό γυμναστήριο «Γιώργος Γαλανόπουλος» στο Λουτράκι.
  • Ε.Σ.Π.Α.Α.Α.: Το Μαρκόπουλο την κούπα, o Απόλλωνας Αγ. Δημητρίου την MVP
    Το Μαρκόπουλο επιβεβαίωσε το ρόλο του φαβορί καθώς στον τελικό του Final-4 K20 κοριτσιών, στο κλειστό της Κυψέλης, επικράτησε 3-0 (17-25, 19-25, 9-25) του φιλότιμου Απόλλωνα Αγ.Δημητρίου και κατέκτησε το πέμπτο σερί τρόπαιο (‘16, ’17, ‘18, ‘19, ’20) στο θεσμό και έκτο συνολικά σε επτά χρόνια. ΜVP του τελικού από τις σπάνιες φορές, αναδείχτηκε απο τον ηττημένο Απόλλωνα, η εξαιρετική Μαντώ Ζαρκάδα.
  • Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.: Δηλώσεις προπονητών για το Final-4 K20 κοριτσιών (vd)
     Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις των τεσσάρων προπονητών στο NSTV που εκπροσωπουν τις αντίστοιχες ομάδες νεανίδων στους σημερινούς ημιτελικούς της ΕΣΠΕΔΑ, στο κλειστό του Μίλωνα. Μιλούν: Γιωργος Δεναξάς (Μίλωνας), Εβίτα Αθανασοπούλου (Πανιώνιος), Αγγελική Αντωνιάδη (Αιγάλεω), Σπύρος Σαραντίτης (Ολυμπιακός)
  • Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α: Στο κλειστό του Μίλωνα το Final-4 Κ20 κοριτσιών
    Στο κλειστό του Μίλωνα «Κροίσος Πέρσης» θα διεξαχθεί την Πέμπτη 20/2 και το Σάββατο 22/2, το Final-4 Κ20 (Νεανίδων) της ΕΣΠΕΔΑ με την συμμετοχή του Πανιωνίου, Αιγάλεω, Ολυμπιακού και του γηπεδούχου Μίλωνα.
  • Ε.Σ.Π.Α.Α.Α.: Στην Κυψέλη το φάιναλ-4 Κ20 κοριτσιών
    Πρεμιέρα έχουμε την Πέμπτη 20/2 στο κλειστό της Κυψέλης του Final-4 νεανίδων ΕΣΠΑΑΑ με την διεξαγωγή των δύο ημιτελικών. Στην διοργάνωση συμμετέχουν, ο Απόλλων Αγ.Δημητρίου με τον γηπεδούχο Πανελλήνιο που αποτελούν το πρώτο ζευγάρι ημιτελικών και το ντέρμπι Μαρκόπουλου-Φοίβου Μελισσίων που αποτελούν το δεύτερο.