Εκτυπώστε τη σελίδα
15-02-2020 02:31

Ο Φοίνικας ΟΝΕΧ για το τρίποντο για την έκπληξη ο Παμβοχαϊκός

Από τα παραδοσιακά ντέρμπι - ανεξάρτητα από την αγωνιστική και βαθμολογική κατάσταση που βρίσκονται οι ομάδες - είναι η αναμέτρηση μεταξύ του Φοίνικα ΟΝΕΧ και του Παμβοχαϊκού για τη 13η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Volley League 2019-20. (Δημήτρης Βικέλας, 15/2, 20.00, Livestreaming volleyleague.gr, Διαιτητές: Φραγκάκης, Μουλά Λ.).

Ο Φοίνικας ΟΝΕΧ προέρχεται από την ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που τον κράτησε καθηλωμένο στους 23 βαθμούς. Αναζητείται άμεσα ανάκαμψη για να κρατηθεί η 4η θέση πάση θυσία απέναντι στην φουριόζα Κηφισιά και παράλληλα να κρατηθεί κοντά σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

Ο νεαρός άσσος του Φοίνικα ΟΝΕΧ Ανδρέας Κάβουρας είπε: «Βρισκόμαστε σε κρίσιμο σημείο στο πρωτάθλημα. Κάθε παιχνίδι είναι κομβικό για ένα καλύτερο πλασάρισμα στην βαθμολογία. Το παιχνίδι με τον Παμβοχαικο είναι επικίνδυνο ,αλλά έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα μέσα στην εβδομάδα για να μπορέσουμε να επιστρέψουμε στις νίκες μετά την ήττα από τον ολυμπιακό.

Είμαστε αισιόδοξοι για την συνέχεια της σεζόν στο πρωτάθλημα αλλά και το κύπελλο που θα είμαστε στο final four και θα προσπαθήσουμε βήμα βήμα να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».Ο Παμβοχαϊκός βρίσκεται στην 7η θέση με 13 βαθμούς και ακόμα δεν έχει πετάξει λευκή πετσέτα για το κυνήγι της 6αδας που οδηγεί στα πλέι οφ

.Ο τεχνικός του Παμβοχαϊκού Νίκος Νεόφυτος που στη Σύρο έχει αφήσει το στίγμα του - ήταν ο προπονητής με τον οποίο ο Φοίνικας ΟΝΕΧ κατέκτησε το Λιγκ Καπ του 2012 - δήλωσε:«Κάθε επίσκεψη μου στη Σύρο μου ξυπνάει θετικές σκέψεις και ωραίες μνήμες. Πανέμορφο νησί, φοβεροί άνθρωποι, ωραίες αναμνήσεις. Χαίρεσαι να παίζεις βόλεϊ. Είναι όλη η προετοιμασία του αγώνα και φυσικά οι πολύ ωραίες συνθήκες που υπάρχουν.

Είναι ένα ντέρμπι για την ομάδα μου. Ξέρουμε τις διαφορές αλλά δεν κοιτάμαι κανέναν αντίπαλο. Κοιτάμε την ομάδα μας και το πως θα παίξουμε μαχητικά και δυνατά. Θέλουμε να πάρουμε κάτι θετικό, θέλουμε να κάνουμε κατάθεση ψυχής και σε αυτό το ματς», δήλωσε ο Νίκος Νεόφυτος.

 Σε 19 αγώνες πρωταθλήματος ο Φοίνικας προηγείται στις νίκες με 12-7.  

 Volley League Ανδρών - 13η αγωνιστική

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου

Βαρδινογιάννειο 16.30 (V.L. - T.V.): Ο.Φ.Η. - Π.Α.Ο.Κ.Διαιτητές: Ονόπας, Νικολόπουλος, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Κόκκας, Κανδηλιεράκης, Γραμματεία: Κουνδουράκη, Σπαντιδάκη.

Ζηρίνειο 18.30 (V.L. - T.V.): Α.Ο.Π. Κηφισιάς - Α.Σ. Ελπίς ΑμπελοκήπωνΔιαιτητές: Αγγελίδης, Κουτσούλας, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Παπαγιαννόπουλος, Βαρατάσης, Γραμματεία: Καλιγέρη.

Δ. Βικέλας Σύρου 20.00 (V.L. - T.V.): Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ - Γ.Α.Σ. ΠαμβοχαϊκόςΔιαιτητές: Φραγκάκης, Μουλά Λ., Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Συρίγος, Βρούτσης, Γραμματεία: Πιρπινιά.

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

Μ. Παρασκευόπουλος 17.30: Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.Διαιτητές: Τζεπκινλής, Ιωαννίδης, Παρατηρητής: Σαρδάνης, Επόπτες: Βαγγέλογλου, Βασιλάκης, Γραμματεία: Χριστοδούλου.

Μίκρας 19.00 (ΕΡΤ Sports): Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 - Παναθηναϊκός Α.Ο.Διαιτητές: Παπαδογούλας, Γεωργιάδης, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Τοσουνίδης, Δρανίτσας, Γραμματεία: Κουμπλή.3-0

Σχετικά άρθρα